medyauzmani.com
ABD’den son dakikada Ege açıklaması: Taraf tutmuyoruz! – Rüya Tabirleri

ABD’den son dakikada Ege açıklaması: Taraf tutmuyoruz!

ABD’nin Ankara Büyükelçisi Jeffrey Flick, “Geçenlerde ABD’nin Ege Denizi’nde güvenlik konusundaki tutumunda bir değişiklik olup olmadığı sorulmuştu. Bu soruya cevabım ‘Hayır’dır.” İfadeler kullanın.

Flick’in açıklaması ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin Twitter hesabından paylaşıldı.

“Geçenlerde bana ABD’nin Ege’de güvenlik konusundaki tutumunda bir değişiklik olup olmadığı sorulmuştu. Bu soruya cevabım ‘Hayır’. NATO müttefiklerimiz Türkiye ve Yunanistan ile güvenlik işbirliğimiz Türkiye ve Yunanistan’dan birinin lehine olma eğiliminde. ortaklar ya da dengeyi bozar. Durmaz”. Flick, ortak çabalarının şu anda Rusya’nın Ukrayna’daki mantıksız ve acımasız savaşını sona erdirmeye odaklandığını söyledi.

Flick, Türkiye’nin özellikle gıda güvenliğini bir üst seviyeye taşıyarak ve Ukrayna ile Rusya arasındaki diyaloğu geliştirerek değerli destek sağlamaya devam ettiğini belirtti.

“Yunanistan ile savunma işbirliğimiz, Ukrayna’yı ve Orta ve Doğu Avrupa’daki NATO müttefiklerimizi destekleyerek NATO’nun doğusunu güçlendiriyor. NATO müttefiklerimiz Türkiye ve Yunanistan ile paylaştığımız temel hedef, tüm bölgede barış, güvenlik ve istikrarın sağlanmasıdır.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın