medyauzmani.com
Avrupa bunu konuşuyor! Paris Saint-Germain’i yıkan Türk yıldız – Rüya Tabirleri

Avrupa bunu konuşuyor! Paris Saint-Germain’i yıkan Türk yıldız

Juventus U19 ile Paris Saint-Germain U19, UEFA Gençlik Ligi’nde karşı karşıya geldi. Paris Saint-Germain zorlu maça golle başladı. Altıncıda İsmail Gharbi ağları salladı, on dokuz yaşında Elias Hüsnü ağları uçurdu ve sonuç bir anda 2-0’lık bir skorla geldi ve ilk yarı sona erdi.

Kenan Yıldız, Juventus’u uykusundan uyandırdı

Juventus’u uykusundan uyandıran isim milli oyuncumuz Kenan Yıldız oldu. 17 yaşındaki forvet orta saha oyuncusu 50 yaşında sahneye çıktı ve farkı bire indirdi. 7 dakika sonra Elias Hosni yine golle kutladı. 1984’te Ismail Gharbi bu kez iki katına çıktı ve Paris Saint-Germain 4-1 öne geçti.

Juventus 4-1’den döndü

Son dakikalarda Juventus’un fırtınası koptu ve 90+1’de Kenan Yıldız tekrar sahneye döndü ve Potts ekibini vuran golü kaydetti. 90+4’te Deep Donny Huggiesen, Paris Saint-Germain’i yakaladı ve 90+6’da Lorenzo Angell eşitliği sağladı.

Juventus’un son 5 dakikada attığı üç golle 4-4 biten maç, 76’da Paris Saint-Germain Nehemiah Fernandes çift sarı ve kırmızı kart gördü. Bu sonuçla Paris Saint-Germain 13 puanla grubu birinci, Siyah Beyaz ise 11 puanla grubu ikinci sırada tamamladı.

Kenan Yıldız kimdir?

UEFA Gençlik Ligi’nde Paris Saint-Germain’e attığı iki golle karşılaşmaya damga vuran Juventus’lu 17 yaşındaki futbolcu Kenan Yıldız, sezon başında Bayern Münih’ten İtalya’ya transfer oldu.

Bu sezon oynadığı 15 maçta 9 gol ve 5 asistle dikkatleri üzerine çeken genç futbolcu, 21 yaş altı milli takımımızda forma giyiyor.

Alman milli takımının Almanya doğumlu Kenan ile de aktif olduğu biliniyor. Türkiye’nin genç milli takımlarında bugüne kadar görev yapan geleceğin parlak oyuncusu için milli takım tercihinin ne olacağı merak konusu.

Kenan forvet 10 numara ve kanatlarda oynayabiliyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın