medyauzmani.com
Aziz Çetin, Antalyaspor’da yeniden başkan seçildi – Rüya Tabirleri

Aziz Çetin, Antalyaspor’da yeniden başkan seçildi

Premier Lig takımlarından Antalyaspor’un Olağan Genel Kurulu Atila Wehbe Konuk’un tesislerinde yapıldı.

Genel Kurul, Yönetim Kurulu’nun oluşturulmasıyla başlarken, Antalyaspor A.Ş. Meclisin Yönetim Kurulu Başkanlığını Camili Yıldırım Gülgün’ün yaptığı Kurul, Burhaneddin Gilim, Celine Tezel ve Kan Atlı’dan oluşuyordu.

Seçimler tek listeyle yapıldı

Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye şeyhleri ​​ve şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı söylendi. Genel kurulda yönetim kurulunun faaliyet raporu, mali tablolar, bilanço ve gelir tablosu okundu. 1 Haziran 2021 – 31 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında görev yapan Yönetim Kurulu oy birliği ile ibra edildi. Mevcut başkan Aziz Çetin’in tek liste ile girdiği seçimlerde yeni yönetim kurulu belirlenirken, bağımsız denetim kuruluşunun belirlenmesinin ardından yeniden başkan seçilen Aziz Çetin bir konuşma yaptı.

‘Akış yaşayabilir’

Kurucu Cumhurbaşkanı Atilla Wehbe Konuk ve Antalyaspor’un kuruluşunda emeği geçenleri anma konuşmasının başında konuşan Başkan Çetin, 16 aydır hizmette olduklarını hatırlatarak, “Geçen sezon rekorlarla dolu bir sezon geçirdik. Bu sezona iyi başladık ama futbolda inişler çıkışlar olabiliyor. İyi bir teknik ekibimiz ve iyi bir futbol takımımız var. Bazen iniş çıkışların faydasını görüyoruz. kimin bizimle olduğunu, kimin elini ovuşturduğunu öğrenebiliriz.“dedi.

“Bizim bir hayalimiz var”

Görev süresi boyunca yönetim ve denetim kurulunda bulunan ancak yeni yönetimde olmayacak isimlerin isimlerini okuyan Başkan Çetin’e teşekkür etti. Bugünden itibaren yeni Yönetim Kurulumuzla artan sorumluluklarımızı üstleneceğiz. “Bir hayalimiz var” diyerek tribünde bayrağını yükselten kulübün başkanı oldum. Hayallerimizi gerçekleştirmek için buradayız.” dedi.

‘Başaracağımıza inanıyoruz’

Bu yıl bir kuruş aldıklarını ifade eden Başkan Gettin, şunları kaydetti: “Ekonomik koşullar, artan döviz kuru, Euro bazlı giderlerimiz ve TL bazlı gelirimiz nedeniyle bu yıl her zamankinden daha zor olacak. Antalyaspor’un daha güçlü olması için bu sezonu çok dikkatli ve temkinli geçirmemiz gerekiyor. Ya bir yumruk atıp tüm engelleri aşarız ya da eskisi gibi çetin mücadelelerde kayboluruz.Bunu yapmak için zaman kaybetmeyeceğiz, yapacağız.Yapabiliriz çünkü yapabileceğimize inanıyoruz.Her başarı hikayesinin arkasında sen varsın. Cesur kararlar veren birini bulacaktır. Cesur kararlar almamızı sağlayacak olan inançtır. Ve camiamızın güveni ve desteğidir. Antalyaspor’un en büyüğü” İfadeler kullanın.

İlk buluşma İlk eğitim

Antalya Spor A.Ş.’nin yeni döneminde göreve başlayan yönetim kurulu, , Seçimlerin hemen ardından yönetim kurulunun ilk toplantısı. Toplantıda ilk görev dağıtıldı. Ati Başkanlığı. Aziz Çetin’in seçildiği yönetim kurulunda, Başkan Yardımcılıklarına Sabri Jalil, İsmail Altaymir ve Sezgin Özer, Başkan Yardımcılığına Mehmet Hasan Günesu, Fiseh Taminci, Emra Çelik, Sami Güral, Aytak Altay, Wiener Yıldırım, ve Cumhurbaşkanı Adnan basın sözcüsü olarak yer aldı. Toplantının ardından yönetim kurulu üyeleri bu akşam Antalyaspor’un antrenmanlarına devam etti.

Antalyaspor A. Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Aziz Çetin, Sabri Jalil, İsmail Altemir, Sezgin Özer, Mehmet Hasan Günesu, Fiseh Taminci, Emra Çelik, Sami Güral, Aytak Altay, Yenir Yıldırım, Başkan Adnan, Emin Şaşoğlu, Abdulkadir, satıcı, Feriçoğlu, Abdulkadir, Satıcı Yildri Karayer, Hasan Ulç Yıldırım, Hasan Tosun, Mustafa Arjun, Levent Ördek, Medini Çelebi, Yasin Demir, Gökhan Çetin, Yusuf Şulak, Ali Yeşil, Alkan Evren, Sinan Boztepe ve Oktay Güzel.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın