medyauzmani.com
Bakan Soylu: Kemal Kılıçdaroğlu’na milyon liralık dava açtık – Rüya Tabirleri

Bakan Soylu: Kemal Kılıçdaroğlu’na milyon liralık dava açtık

Soylu, “Bütün bir FETÖROMAN. Kılıçdaroğlu bizim cevabımızla önce hakaret sonra iftira davası açıyor. İşin garibi, FETÖ’cü davası devam eden cc avukatı müvekkili gibi KK adına hem hakaret hem de dava açtı. Biz de dava açtık. hakaretlerinden 1 milyon liralık dava dedi.

BAKAN SOILU – KILIÇDAROĞLU Gerginlik

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakan Soylu’yu istifaya çağırarak, “Haftada 5 bin uyuşturucu satıcısının tutuklandığını söylüyor. Burası Kolombiya mı Bogota mı yoksa Narcos mu izliyoruz? Bir gram itibarı olan insan bir an önce istifa eder” dedi. “

Bakan Soylu’nun kendi kendine “Saygıdeğer” dediği Kılıçdaroğlu, “Utanç Kılıçdaroğlu. Bu cenneti büyükelçilere pazarlıyor, askerlerimizin ‘kimyasal silah’ kullandığını karalayanları savunuyor, polis ve jandarmayı ‘uyuşturucu ticareti’ olarak nitelendiriyor. cari açığı kapatmak. , PYD’yi ‘barış elçisi’ (!) ilan etmek, PKK’lıları sözde ‘gazeteci’ olarak savunmak, Türkiye’de terörün bitmesinden memnun olmayanlar, 15a Temmuz Tiyatrosu’nu anlatan gerilla tim baskınları, “kaçıyor. Seçimi kaybettiğini unuttuğumuz, koltuğuna oturduğumuz Kılıçdaroğlu ayıp.” Kelimeler kullanılır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın