medyauzmani.com
Biden’ın adaylığı – Rüya Tabirleri

Biden’ın adaylığı

ABD Başkanı Joe Biden, sonuçların henüz netleşmediği 8 Kasım ara seçimlerinde Beyaz Saray’da düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Biden, seçimi “Amerikan demokrasisi için iyi bir gün” olarak nitelendirdi ve “kırmızı dalga”nın beklendiği kadar gelmediğini ve Cumhuriyetçilerin beklentileri karşılamadığını söyledi.

‘Amerikalılar seslerini konuşuyor’

Biden, seçmenlerin enflasyon da dahil olmak üzere endişelerini açıkça dile getirdiğini belirterek, “Amerikan halkı sesini yükseltti” dedi ve “seçmenlerin demokrasimizi korumak istediklerine dair net bir mesaj gönderdiler” yorumunu yaptı.

Cumhuriyetçilerin Temsilciler Meclisi’nde çoğunluğu sağlama konusunda bir avantajı olduğunu kabul eden Biden, bugün Meclis Cumhuriyetçilerinin lideri Kevin McCarthy ile telefonda olacağını söyledi. Biden, G20 zirvesinin ardından Cumhuriyetçi ve Demokrat liderleri Beyaz Saray’a davet edeceğini söyledi.

Biden, Bali’de Xi Sinping ile görüşecek

Ülke çapında yapılan anketlere göre halkın yüzde 75’inin ülkenin gidişatından memnun olmadığını hatırlatan Biden, “hiçbir şey” dedi. cevabı verdim.

2024’te cumhurbaşkanlığına aday olup olmayacağı sorulduğunda Biden, “Niyetim var” dedi ve gelecek yılın başında nihai bir karar vereceğini söyledi. Önümüzdeki hafta Bali’de yapılacak G20 zirvesine katılacağını kaydeden Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in burada olmayacağını ancak Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ile bir görüşme yapabileceğini duyduğunu söyledi.

Biden, Elon Musk’ın diğer ülkelerle ilişkilerinin incelenmesi gerektiğini söyledi

Rusya’da tutuklu bulunan basketbolcu Britney Greiner’ın durumuna da değinen Biden, “Putin’in seçimler bittiğine göre tutuklu değişimi konusunu bizimle daha ciddi bir şekilde görüşeceğini düşünüyorum” dedi. Twitter’ın yeni sahibi Elon Musk’ın ulusal güvenliğe tehdit oluşturup oluşturmadığı sorulduğunda Biden, “Bence Elon Musk’ın diğer ülkelerle teknik ilişkisi ve işbirliği, yanlış bir şey yapıp yapmadığına bakılmaksızın incelemeyi hak ediyor” yanıtını verdi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın