medyauzmani.com
Cumhuriyet Halk Partisi üyesi “tosuncuk” hakim karşısına çıktı – Rüya Tabirleri

Cumhuriyet Halk Partisi üyesi “tosuncuk” hakim karşısına çıktı

CHP’nin İstanbul 2. ilçe milletvekili adayı olan Sime Deken, 2019’da Eyüpsultan’ın belediye başkan adayı, 2020’de Eyüpsultan ilçenin belediye başkan adayı oldu.Nitelikli zimmete para geçirmeSuçtan 4 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılmasını talep ediyor.”

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, müştekilerin suç duyurusunda bulunmasının ardından soruşturma başlatıldı ve sanığın piyasayı 1 milyar lira dolandırdığı iddia edildi. iddianamede, Şikayet 4 kişi, 4 kişi kurban Sanık Diken ise meşruiyet vaadiyle mağdurlardan para almış ve bazı ödemeler yaptıktan sonra paralarını iade etmemiştir. Haksız avantaj Gerçekleştiği söyleniyor.

Sanık, İstanbul 35. Asliye Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşmayı bekliyor Aynı Dickinşikayetçiler Galip Medanoğlu E benbei hokkası tarafların avukatı ile. Duruşmada dinlenen müşteki Benbi Hoka, bankacı olduğunu söyleyen sanığın çalışmak için kendisinden yüklü miktarda para aldığını belirterek, kendisine verdiği 467 bin lirayı geri alamadığını belirtti. . Dolandırıcı olduğunu 3 ay sonra öğrenen sanık.

Kazanç var, ana para yok

Anadolu Ajansı haberine göre; şikayetçi Galip MedanoğluSam Deakin 1 milyon 600 bin lira Karşılığında da 1 milyon 200 bin lira fatura ödediğini söyledi. Kârı paylaşın Parayı aldığını ancak asıl parayı sanığa vermediğini söyledi.

“420.000 ödeyemem.”

Davalı Sime Deakin, müştekilerin parayı gönüllü olarak verdiklerini ve büyük kısmını ödediklerini belirterek, benbei hokkası420 bin lirayı ödeyemeyeceğini söyledi.

O, şikayetçilerin bir vatandaşı,” dedi Deakin.Müşteriler bana para verdiğinde bankadan emekli olmuştum. 32 yıl bankada verimli ve altın bir yönetici olarak çalıştım ve müşteriler benim bir banka çalışanı olduğumu biliyorlardı. Ben bu parayı kendi paramdan forex ve altın alarak kazanıyordum. Şikayetçiler bunu duymuş, gelip paralarını vermişler, ‘Bizim paramızı da çalıştır’. dediler. Onlardan para istemedimdedi.

Kendisini kamu görevlisi olarak tanıttı.

sanık savcı Kendisini kamu görevlisi olarak tanıtmış ve şikayetçilerden para almıştır. Bunu göz önünde bulundurarak dosyanın görevsizlik kararıyla Yargıtay’a gönderilmesini talep etti. Öte yandan sanık, devlet memuru olmadığını, özel bir bankada çalıştığını ifade etti.

Mahkeme görevsizlik kararı vererek, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi görev başında gönderilmesini emretti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın