medyauzmani.com
Davutoğlu’ndan akıl almaz iddia! Sert cevap: Nasıl böyle bir şey söylersin? – Rüya Tabirleri

Davutoğlu’ndan akıl almaz iddia! Sert cevap: Nasıl böyle bir şey söylersin?

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu dün yaptığı açıklamada skandal iddialarda bulundu. Hükümetten ilk yanıtı Davutoğlu aldı.

Fuat Okti: Allah korkusu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu eleştirdi, “Allah’tan korkun. Yıllardır bu örgütün üyesiyim. Yıllardır cumhurbaşkanının yanındayım. Bu ülkenin başbakanlığını ve dışişlerini bakanlığını yaptım. Bunu söyleyecek kadar siyasi hırsınız nasıl olur? şey?”dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AKP Bölge Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘2023 Kayseri’ye Doğru Kent Buluşmaları’ toplantısına katılmak üzere Kayseri’ye geldi.

“Zekası ve zekası olmayan bir fırsat liderinden bahsediyorsun”

Oktay muhalefeti eleştirdi. “Dün altı masadan biri açıklama yaptı. Daha önce başkası açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu çıktı. Türkiye’deki bu gelişmelerden rahatsız, bir şeyler söyleyecek: Hamburger yedi. Sanırım aklı başına geldi. Londra’da veya başka bir yerde.” Otel lobilerinde buluşmayı seviyorlar. Belki de orada havaya uçurdular. Türkiye’nin kalkınma açığını ve cari hesabı kapatabileceğini iddia edecek akıl ve zekadan yoksun bir muhalefet liderinden bahsediyorsunuz. bu adam cumhurbaşkanı adayı türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanı adayı mücadele ediyor yaklaşmaya çalışıyor aynı anlamda liman işçileri yine akıl ve eşyadan yoksun Türkiye Cumhuriyeti nasılsa orada.O kendini buna mecbur ediyor.Siyasi ihtirastan kaynaklanan bir mecburiyet.Başka bir şey değil.Davutoğlu’ndan bahsediyorum.O Allah’tan korkar.Ben bu örgütün üyesiyim. Yıllardır cumhurbaşkanının yanındayım, bu ülkenin başbakanı ve dışişleri bakanı olarak görev yaptım, nasıl böyle bir şeyi söyleyecek kadar siyasi hırsınız olabilir, söz sahibi olabilecek bir masada nasılsınız? Türkiye’nin geleceğinde Türkiye’ye yön verecek böyle bir tablonun olmadığının en büyük kanıtıdır. , Öyle değil mi?dedi.

Davotoğlu ne dedi?

Bir TV kanalında canlı yayına katılan Davutoğlu, Uyuşturucu, cumhurbaşkanlarının kullanması için satın alınan ve hatta benim başbakanlığım sırasında bile kullanılan bir uçakla nakledildi.” kelimeler kullandım.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın