medyauzmani.com
En az 32.554 TL maaşla KVKK çalışanı alımı! Başvurular ne zaman sona eriyor? – Rüya Tabirleri

En az 32.554 TL maaşla KVKK çalışanı alımı! Başvurular ne zaman sona eriyor?

Kişisel Verileri Koruma Kurumu, 31 Aralık 2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Yönelik Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilgi İşlem Personeli Çalıştırılmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 8 Sayılı, 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6. Maddesi Personel, md. Kıdemli Sistem Uzmanı, Kıdemli Bilgi Güvenliği Uzmanı, Ağ Uzmanı, Yazılım Geliştirme Uzmanı, Veritabanı Uzmanı Farklı kadrolara göre değişmekle birlikte kadroya alınacak kurum için başvuru sürecini başarıyla tamamlayan adaylar Asgari maaş 32.554 TL, en yüksek maaş 48.831 TL ödeme yapacak. Başvuru şartları ve tarihçesi ile ilgili tüm detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

Gönderim tarihi ve yöntemi

Kişisel Verileri Koruma Kurumu çalışanı işe alım başvuruları 11 Kasım 2022 den başlayarak 25 Kasım 2022 Şimdiye kadar devam edecek.

Adaylar için işe alım portalı Siparişlerini online olarak tamamlayabilirler. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Ve

Gerekli belgeler

1) Güncel programlama dillerinden en az ikisi ile ilgili belge veya belgeler, (metin belgesi de kabul edilecektir),

2) yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirmesi, bu sürecin yönetimi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi, hizmet sertifikası veya ıslak mühürlü ve imzalı onaylı belgeler, (mesleki deneyim belirlenirken; bilişim personeli olarak hizmet süreleri İşçinin durumu garanti kuruluşlarına prim ödenmek suretiyle belgelenir Özel sektördeki sosyal hizmetler ile aynı Kanunun veya 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 4 üncü maddesinin (b) bendine tabi sözleşmeli hizmetler alınır. dikkate almak.],

3) İstenilen işte çalıştığını gösteren belgenin doğrulanması amacıyla adresten alınan barkodlu belge,

4) Özel şartlara sahip gerekli sertifikalar ve bilgi ve tecrübeyi kanıtlayan belgeler. (Sertifikalar, verildiği kurum tarafından tanımlanan sertifika geçerlilik sorgulama yöntemleri kullanılarak kurumumuz tarafından doğrulanacaktır.)

5) Fotoğraflı detaylı özgeçmiş

Başvuru Koşulları

a. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesindeki şartları yerine getirmek,

B. Üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden veya eşdeğerliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

c. (b) bendinde belirtilenler hariç olmak üzere, dört yıllık eğitim veren yüksekokullardaki mühendislik bölümleri, fen-edebiyat, eğitim ve fen eğitimi yüksekokulları, bilgisayar ve teknoloji eğitimi veren bölümler ile istatistik, matematik, fizik ve üzeri bölümler Yükseköğretim Kurulunca denkliği kabul edilen yurt dışı eğitim. Üniversite mezunları (bu bölümde belirtilen bölümlerden mezun olanlar sadece B Grubu pozisyonlarına başvurabilirler),

Dr.. Son başvuru tarihi itibariyle azami ücretin iki katını geçmeyenler için yazılım ve yazılım tasarımı, sürecin geliştirilmesi ve yönetimi veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetiminde en az 3 (üç) yıl mesleki deneyime sahip, ve diğerleri için en az 5 (beş) yıl (mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim işçisi olarak veya 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu olarak veya özel sektörde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödeyerek bilişim işçisi olarak, sözleşmeli hizmetlerin aynı Kanunun 4 üncü maddesinin (b) bendine veya 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi olduğu hallerde. Belgeli hizmet süreleri dikkate alınır.)

bana göre. Hizmet etme, düşünme, hareket etme, yeni teknolojileri benimseme, öğrenme ve araştırma, hızlı öğrenme ve kendini geliştirme, analitik düşünme, ekip çalışması sunma ve yüksek iletişim becerileri için gerekli niteliklere sahip, yoğun ve stresli iş temposuna ayak uydurabilen ve dokümantasyonun önemi (dokümantasyon) dokümantasyon becerisine sahiptir.

Ücret tarifesi

Sözleşmeli azami brüt aylık ücret, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (b) bendine göre çalıştırılanlar içindir. yılın ilk altı ayı 16,277,45 Türk Lirasıdır) ve katları vize takviminde belirtilmiştir.

Resmi duyuru metni

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın