medyauzmani.com
Erdoğan: Technovest nesli için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz – Rüya Tabirleri

Erdoğan: Technovest nesli için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Çocuklarımızın her kademede sağlıklı, başarılı ve verimli eğitim almalarını önemsiyoruz. Bu anlayışla eğitim alt yapısının iyileştirilmesinden fakültemizin güçlendirilmesine, yeni yöntemlerin hayata geçirilmesinden öğrencilerin becerilerinin geliştirilmesine kadar birçok alanda çalışmalar yürütüyoruz. “ dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Anadolu Ajansı’nın “küresel iletişim ortağı” olduğu Türk İlim Vakfı’nın düzenlediği 2. İstanbul Eğitim Zirvesi’ne görüntülü mesaj gönderdi.

Zirvenin faydalı olmasını dileyen Erdoğan, değerli fikirleriyle zirveye katkı sağlayan tüm akademisyen, profesör ve uzmanlara teşekkür etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin Türkiye Maarif Vakfı ile gerçekleşmesinde emeği geçen tüm kurum ve kuruluşları tebrik ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İnsanlık olarak son 2,5 yılda bir sağlık kriziyle başlayan, ardından ekonominin yanı sıra çeşitli boyutları olan bir sınavla karşı karşıyayız. Velilerimizin, öğretmenlerimizin ve eğitimdeki diğer paydaşlarımızın genel kanaati, ‘Atatürk’ günlerinin bittiği yönündedir. pandemi eğitim sisteminde ciddi tahribatlara neden oluyor Okuma alışkanlığından bir ders Çocuklarımızın daha önce alışık olmadıkları sorunları var, geniş bir dinleme becerisi yelpazesinde, ikili ilişkilere ekran bağımlılığı. seviyeleri ne olursa olsun eğitim hayatlarını sağlıklı, başarılı ve üretken bir şekilde sürdürürler. Öğrencilerin güçlerini artırmaya, yeni yöntemleri uygulamaya ve öğrencilerin becerilerini geliştirmeye kadar birçok alanda çalışmalar yürütüyoruz.”

Technovest nesil

“Amacımız ülkemizi kalkındıran, dünyada söz sahibi, donanımlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, katma değer üreten başarılı, ahlaklı ve erdemli gençlere sahip olmaktır.” Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

“Türkiye olarak bu kuşağa ‘TEKNOFEST’ diyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz bu nesli sadece akademik olarak değil, manevi olarak da yetiştirmek için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. Bilgilerimizi paylaşma konusunda hassasız. Maarif Vakfı Ulusumuzun değerleri ve sınırlarımızın ötesinde evrensel ilkeler için bu aşamada başarılı bir temsil ile hayati bir rol oynamaktadır. Dünyanın 6 farklı kıtasında ülkemizin eğitim bayrağını yükselten ve içtenlikle çaba sarf eden kurumumuzla gurur duyuyoruz. iyi, başarılı ve donanımlı öğrenciler yetiştirmek.İstanbul Eğitim Zirvesi’nin kurumumuzun çalışmalarının verimliliğinin artırılmasında ve eğitim sisteminde olan salgının yol açtığı zararın giderilmesinde anlamlı katkılar sağlayacağına inanıyorum.Bu düşüncelerle, Zirvenin başarılı olmasını diliyor, sizleri bir kez daha saygıyla selamlıyorum. Acıktım.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın