medyauzmani.com
HDP’li Pervin Buldan’dan Meral Akşener’e sert yanıt – Rüya Tabirleri

HDP’li Pervin Buldan’dan Meral Akşener’e sert yanıt

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, Ardahan’da esnafı ziyaret etti. Esnaf ile görüştükten sonra parti organizasyonunu ziyaret eden Buldan, İnönü Caddesi’nde halka seslendi.

İYİ Genel Başkanı Meral Akşener’in AKP-HDP görüşmeleriyle ilgili sözlerine Buldan, “Uzun bekleyiş sona erdi. İşte ‘Atılımcılar Kadrosu’ yeniden seyircisiyle buluşuyor.

Kürt Düşmanı

Akchner’in sözleriyle ilgili olarak Boldan, şunları söyledi: “Tablo 6’da yer alan Cumhurbaşkanı her gün HDP’ye ve Kürtlere hakaret etmeyi kendine görev edinmiştir. Kürtler aydınlığı görsün diye kin tohumları serpmekten çekinmeyen bir Cumhurbaşkanı var. Bilmiyor. HDP’lilerin firmayı bildiği ve cezaevlerinde HDP’lilerin olduğu Dolu olduğunu kendisine kanıtlayacağız Ama şirketin ne anlama geldiğini 28 Şubat’ta Susurluk’tan biliyorlar. Burada vereceğimiz cevap şimdilik bu kadarla sınırlı olacak. Kürt düşmanlığı üzerinden birbirleriyle rekabet edenler, kaybedeceklerini, kaybedeceklerini ve kaybedeceklerini çok iyi bilsinler.” dedi.

HDP Sözcüsü Ebru Günay da İYİ Genel Başkanı Meral Akşener’in sözlerine yanıt verdi.

Güney’in açıklamasında, “Akşener’e soruyoruz? Türkiye’nin üçüncü büyük partisi olarak bizi ziyarete gelen AKP heyeti 5 dakika sonra mecliste beşinci partiyi yani sizi ziyaret etti. HDP’yi suçlamak yerine ne konuştuğunuzu anlatın. HDP’yi bırakın Sedat Bucak’a ne konuştuğunuzu anlatın, 17.000 faili meçhul cinayet rapor edin ve nerede olduğunuzu öğrenin. Karanlıkta ortaya çıkan, karanlıktan beslenenler ancak karanlığı getirir.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın