medyauzmani.com
Madende şehit olan Muhammed Kara ile ilgili yıkıcı detay! – Rüya Tabirleri

Madende şehit olan Muhammed Kara ile ilgili yıkıcı detay!

Bartın’ın Amasra ilçesinde dün gece bir maden ocağında meydana gelen patlamada 41 madenci hayatını kaybetti. Madenden sağ olarak çıkarılan 11 madencinin hastanede tedavileri sürüyor. Öte yandan hayatını kaybeden madencilerin defin işlemlerine başlandı.

bir arkadaşımın yerinde çalışacağım

Şehit Mehmet Kara (42 yaşında), Bartın’ın Kuruşaşi ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde öğle namazının ardından toprağa verildi. Cenaze namazı öncesi 18 yaşındaki Evi Kara, babasının Karabük’te bir göçük altında gömülü olduğunu bildiğini söyledi. 2009 yılında TTK Amasra’da müdür olarak göreve başlayan Mehmet Kara’nın bir hafta yıllık izinli olduğu ve dün gece iş yerinden aranarak 16:00-00:00 saatleri arasında işe gittiği öğrenildi.

Düşük akraba sayısı

Cenaze namazı sırasında Muhammed Kara’nın eşi Selda Kara ile iki çocuğu Aisha Malak ve Evi, babasının tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Muhammed Kara, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Madenciler gömüldü

Hayatını kaybeden işçilerden 33 yaşındaki Selçuk Ayvaz’ın cenazesi Uğurlar köyünde toprağa verildi. Cenazeye katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da taziyelerini kabul eden Aivaz’ın ailesine taziyelerini iletti. Törende, bir akrabası tarafından Ayvas’ın tabutunun başına getirilen 4 yaşındaki kızı Asil Meva, bir süre babasının tabutuna dokundu. Partiye Ayvaz’ın yakınlarının yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Öte yandan hayatını kaybeden madenci Selçuk Ayvaz’ın eşinin hamile olduğu öğrenildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın