medyauzmani.com
Okan Buruk: Matthias Ross yarın MR’a gidiyor! – Rüya Tabirleri

Okan Buruk: Matthias Ross yarın MR’a gidiyor!

Türk Ziraat Kupası’nın dördüncü eleme turunda Galatasaray, TFF 3. Ligi ofspor 2-1’i evde ve ilerledi.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Galatasaray teknik direktörü Oran Boruk şunları söyledi: “Öncelikle Offspur’u tebrik ederim. İnanılmaz bir mücadele sergilediler. Maçtan önce savunma yapmalarını bekliyorduk. Maçın sonuna kadar iyi iş çıkardılar. Çok net pozisyonlar aldık. Çok daha önce gol atmalıydık. Son dakikada gol.” Kalemimize gelen tek şey doğru gol oldu.” Şut gol oldu. Sezonun geri kalanında yaptığımız gibi topu atmadık. Oyuncuların ciddiyeti, maça olan iştahlarıydı. Sonucu düşünemedik. Sırayı geçtiğimiz için mutluyuz. Türkiye Kupası bizim için çok önemli. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Plum, bu pozisyona girmenizin önemli olduğunu söyledi. “Ligde 11 topumuz direkten döndü. Bu futbolda. Benim için önemli olan takımımın olduğu yere gelmesi. Bunun için çok çalışıyoruz. Sahadaki oyuncuların psikolojileri. da önemli, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

‘Younes’dan umutluyuz’

Yunus Akgün hakkında konuşan Okan Boruk, şunları söyledi: “Sezona iyi başladı. Oyun stili olarak da iyi oynadı. Rashika o bölgedeki son maçlarda daha iyi performans gösterdiği için Younes son maçlarda daha az zaman aldı. Bu, Younes’un zaman almayacağı anlamına gelmez. İş. Daha sert ve gömleği almak için savaşın. Sahada. ”“ Sanırım bütünlükle hareket ettim. Younes’tan beklentilerimiz yüksek. Younes milli bir oyuncu. Geçen sene herkes Yunus’u konuşuyor. Geçen yıl yine bir yunus yakalayacağız.” İfadeler kullanın.

Burke’ün mücadele kadrosunda yer almayan Yusef Demir, “Youssef iki gün idmana gitti. Pazar günkü atış sonrası ağrıları vardı. Dün de antrenman yapmadı. Çok ciddi bir sakatlığı yok. Kasık bölgesinde ağrı olduğu için bugün bize katılmadı. . Atış sonrası. Bu maçta kendisini çok oynatmak istedik. Hamza “”Onun da sakatlığı vardı. 19 yaş altı maçında sakatlandı. Hamza şans verdiğimiz oyunculardan biri. Her ikisi için de önemli maç. Bu anlamda üzgünüz. ” dedi.

Okan Boruç, kavgada yaralanan Danimarkalı futbolcu Matthias Ross’un pozisyonunda, “Yarın MRI için gidiyor. Şu anda pek iyi değil. Diziyle ilgili bir sorunu var. Yarın net bir MRI alacağız.” bir açıklama yaptı.

“Kazanmayı bitirirsek, Dünya Kupası öncesi önemli bir adım olacak”

Sarı-Kırmızılı teknik adam, Spor Toto Süper Lig’de bu hafta deplasmanda deplasmanda hangi Medipol Başakşehir maçını oynayacakları sorulduğunda, “Başakşehir maçı çok mutlu anılarım olan bir kulüp. Şampiyon olmanın aynı sevincini yaşadığım bir stat, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız ve bir maç kazandığımız bir stat. Beşiktaş için çok değerli bir stat. benim Duvarlarda resimlerim var. Her iki takım da Dünya Kupası’nı kazanırsa hedefimiz kazanmaktır. Emery de bu yıl hem Avrupa’da hem de Türkiye’de performans açısından çok iyi gidiyor. İyi bir maç olacak. İki takımın da hedefi kazanmak olacak. Tekrar ayrılacağız. İstanbul’da da olsa uzak sayımız çok. Kazanmayı bitirirsek, Dünya Kupası öncesi bizim için önemli bir adım olacak. Burayı galibiyetle bitirmemiz gerekiyor” dedi. dedi.

Okan Boruç, tüm oyuncularıyla devam etmek istediğini söyledi. “Buna Seferovic de dahil. Ocak transfer dönemi başladıktan sonra oyuncular bazen burada kendilerini kötü hissediyor ve oyuncuları bırakmak istiyorlar. Seferovic de iyi antrenman yapıyor. Son maçta takıma katılamadık. Yeni transferler yapabildik. 9 oyuncu… Ama biz de ona aynı şekilde güveniyoruz.O maça Alanya maçında girdik.” Gomez kulüpteydi. Gomez diğer maçta maça girdi. Icardi’nin en önemli forvetimiz olduğunu göz önünde bulundurursak, kulüpten başka oyuncular da geliyor. Bizi desteklemek için tüm oyuncularımızdan memnunuz, çalışmalarından ve kişiliğinden çok memnunuz.” bir açıklama yaptı.

“Oyuncularımızın performansından çok memnunuz”

Boruc, İspanyol futbolcu Juan Mata’nın oyunculuğundan ve karakterinden memnun olduklarını belirtti. “Mata oynasa da oynamasa da her zaman kendini gösteriyor. Oynayacak, onbirinci sırada onun yerini alacak. Bir yarış var. Bazen oynayabiliriz, bazen oynayamayız. Aynı bölgede çok önemli oyuncular var. . Her zaman derim ki, eğer bu Avrupa Kupası’nda oynarsak yıl gerçekten bizimdir.” Bu takım, Avrupa Kupası’nı net bir şekilde kaldırabilecek ve rotasyona gidebilecek bir takımdı. Bugün dışarı çıkan 11’de açıkça gördük ve oyuncularımızın performansından çok memnunuz. ” dedi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın