medyauzmani.com
Osman Jakmaq: Bazı kulüpler bize statlarını vermedi – Rüya Tabirleri

Osman Jakmaq: Bazı kulüpler bize statlarını vermedi

Özbekistan Vodafone Park’taki maçın ardından yaptığı açıklamada Chakmak, çok iyi bir maç olduğunu ve iyi bir dünya şampiyonluğu tecrübesi yaşadıklarını söyledi. “Katar’da değiliz, barış içindeyiz” demeyin. dedi.

“İstanbul’daki bazı kulüplerimiz bize stadı vermedi”

Çekmak, statlarını kendilerine açan Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray kulüplerine teşekkür etti. “Biliyorsunuz, bazen büyük kulüplere büyük antrenörler gelir, büyüklüğün başladığı yere. Elbette başka kulüplerimiz de var ama İstanbul’daki bazı kulüplerimiz bize yer vermediler. Kendi adıma çok üzgünüm. Çocuklar, bir gazi olarak.” dedi.

Tecrübeli antrenör, Angola ile finalde karşılaşacakları açık hesapları olduğunu ve finalde herkesi beklediğini söyledi.Galatasaray Nev’de ay-yıldız bayrakları dalgalanacak. Herkes istediği gömleği giyecek. Birlik ve ekip çalışması içinde neler başardığımızı dünyaya gösterelim. Eğer ‘Lider Bir Ülke Geliyor’ sloganımızdan bir şey çıkmazsa, Dünya Kupası’nı birlikte kaldıracağız.” Değerlendirdi.

Osman Shaqmak, mağlup oldukları Özbekistan’ın 2012 Dünya Kupası’nı farklı bir sonuçla kazandığını hatırlattı. “O zamanlar savunma oyuncusuydum, dürüstçe iki saat banyoda ağladım diyebilirim. En son bir arkadaşım ‘Yarın maçımız var’ dediğinde öpüyorum ve teşekkür ediyorum. Çok mutluyum. Özbekistan’ın İntikamı. fazla.” İfadeler kullanın.

Chakmak, müzelerinde Dünya Kupası’nın eksik olduğunu kaydetti. “Kupayı kaldırana kadar hevesim hiç bitmeyecek. Pazar günü güzel bir meşale yakalım, yapabilirsek kupayı birlikte kaldıracağız. Güçlü rakip Angola. 2014’te Rusya ile final oynadı ve Dünya Kupası’nı aldı. 2018’de biziz. Şimdi yine finalde onu küçümsememek lazım. Sahadaki sekizinci kişi Türk milleti olacak ve buna inanıyorum. Bu coşkuyu bayraklarla birlikte yaşayacağız.” O konuştu

Takım kaptanı Bülent Çetin: Finale çıktığımız için çok mutluyuz

Milli takım kaptanı Bülent Çetin, finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şunları söyledi:

“2018’de kaybettiğimiz bir final oldu. Sonra Avrupa şampiyonu olduk ve buraya geri döndük. 8 aylık kamptan sonra gruplarda güçlü ülkelerle karşılaştık. Haiti maçında ufak bir aksama yaşadık. Geldiler. teknik direktörümüz tarafından talimat verildiği gibi tekrar bir araya. Meksika, Fas ve şimdi Özbekistan.” maç. Daha önce farklı kaybettiğimiz Özbekistan maçından rövanş almak için bu maça çok odaklandık. Allah’a çok şükür bu maçın rövanşını kazanıp finale çıktığımız için çok mutluyuz.”

Bülent, bu hafta sonu Dünya Kupası’nı kaldıracakları için şanslı olacaklarını umarak, 2018’de kaybettikleri Angola’dan da ikinci bir maç alacaklarını söyledi. “Biz o maçı kazanmak istiyoruz ve inşallah ülkemize de bu turnuvanın sevincini getireceğiz. Pazar günkü maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. İfadeler kullanın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın