medyauzmani.com
Rıdvan Dilmen: Valerien Ismael’in değil taraftarların yaptığı değişiklikler – Rüya Tabirleri

Rıdvan Dilmen: Valerien Ismael’in değil taraftarların yaptığı değişiklikler

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş Trabzonspor’un ev sahipliğini yaptığı karşılaşmayı Rıdvan Dilmen TV8.5’te yayınlanan Yüzde Yüzde Futbol Programı’nda değerlendirdi.

“Beşiktaş’taki değişiklikleri Valerin İsmail değil taraftarlar yaptı”

“Beşiktaş değişiklikleri Valerin İsmail tarafından değil taraftarlar tarafından yapıldı. Bu çok üzücü bir şey. Maalesef sosyal medyanın takımın oluşumuna etkisini görüyoruz. Milli takımda da aynısı var. Teknik direktör koşuyor ve yönetiyor. 24 kişiyi yönetiyorsunuz.Taraftarların baskısı ile.” Oyuncu değişikliği isteme hakkı var ama son kararı teknik direktör veriyor. Valerian Ismail her şeyden önce kendini rahatsız hissediyor. Aynısı Okan Borok için de geçerli. “

“Bu sonuç turnuva için diğer adaylara fayda sağladı”

“Beşiktaş’ta taraftarların oyuncu değişikliğindeki baskısı durdurulamaz hale geldi. Değişikliklere rağmen Trabzonspor stadına pas vermeye başladı. Beşiktaşlı futbolcuların gardları düştü. Bugün iki takım birer puanla ayrıldı, bu sonuç diğer adaylara yardımcı oldu. Trabzonspor’daki yoğun trafiğin hareketine bakarsak puanlar kayıp değil ama Beşiktaş’a çok uzak gelen Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe ve Trabzonspor için kayıp ve siyah beyazlı takım hiçbir şey kazanamadı. ”

“Montero Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu değil”

“Montero Beşiktaş seviyesinde bir oyuncu değil bunu herkes anlamalı. Eren çok genç bir oyuncu olmasına rağmen pozisyonu ve taktik bilgisi iyi. Beşiktaş piyangoyu ikinci yarıda açtı. Valeren İsmail’in tribünlere olan teslimiyeti ve tercihleri ​​bile sahaya inmesine neden oldu. Beşiktaş’ta daha büyük problemler.Bu bir nedene yol açar.Beşiktaş ilk golünden iki dakika sonra aynı golü atacak.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın