medyauzmani.com
Ronaldo’dan zehirli sözler! "ihanete uğradım" – Rüya Tabirleri

Ronaldo’dan zehirli sözler! "ihanete uğradım"

Katar’daki Dünya Kupası’nda boy göstermeye hazırlanan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Manchester United Teknik Direktörü Eric ten Hag hakkında tartışmalı bir açıklama yaptı.

Talk TV’den ünlü gazeteci Piers Morgan’a verdiği röportajda Portekizli yıldız, sezon başından beri takımdaki rolü ve teknik direktör Erik ten Hag ile ilişkisi hakkında konuştu. 37 yaşındaki yıldız saldırgan şunları söyledi:

Sadece Usta beni göndermek istemiyor.

“Göndermek mi istediler? Evet ama sadece hoca değil. 2-3 kişi daha beni zorla gönderdiler. Kendimi ihanete uğramış hissettim. Belki söylememeliydim ama artık umurumda değil. İnsanlar gerçekleri duysun. . Evet, kendimi aldatılmış hissettim ve işte bazı insanlar, geçen sezon ve bu sezon insanların beni istemediklerini düşünüyorum.”

“Eric ten Hag’a saygı duymuyorum”

“Ona (Eric ten Hag) saygı duymuyorum çünkü o da bana saygı duymuyor. O bana saygı duymuyorsa benim de karşımdaki kişiye saygım yok. Bana çok geliyorlar ve Beni sertleştir. Sürekli takımdan ayrılıyorum. İhanete uğramış hissediyorum. Evet, ihanete uğramış hissediyorum. Bazı insanlar beni burada istemiyor gibi hissediyorum. Sadece bu sezon değil, geçen sezon da…”

Ronnie’nin beni neden bu kadar eleştirdiğini bilmiyorum.

“(Rooney) beni neden bu kadar eleştirdiğini bilmiyorum. Muhtemelen bunun nedeni, ben hala en üst düzeyde futbol oynarken senin istifa edip emekli olmandır. Sana gerçeği söylemeyeceğim, eğer doğruysa.” Ondan daha iyi görünüyorum.”

“Sir Alex ayrıldığından beri kulüpte herhangi bir gelişme görmüyorum.”

“Bence taraftarlar her şeydir. Onlara bu röportajı da veriyorum. Çünkü ne düşündüğümü söylemenin tam zamanı. Benim için taraftarlar gerçeği bilmeli. Kulüp için en iyisini istiyorum. Ben de öyle geldim.” için, ama kulübün içindekiler City gibidir.” Ve Liverpool hatta Arsenal. Bence bu büyüklükte bir kulüp ağacın tepesinde olmalı ama ne yazık ki hayır, ilerleme sıfır. Sir Alex’in ayrılmasından bu yana kulüp. Hiçbir şey değişmedi.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın