medyauzmani.com
Rüyada Allık Sürmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Allık Sürmek

rüyada kızarmak

Rüyada allık sürmek , rüyayı gören kişinin mesleki ve sosyal hayatında kendisini olduğundan daha farklı ve daha iyi göstermeye çalışmasına , insanları aldatmasına , yaptığı veya yapacağı kötü ve ayıpları eşinden saklamasına delalettir. ve arkadaşlar. ve akrabalar. Aynı zamanda sosyal çevrede meydana gelen bir değişiklik, rüyayı görenin kişiliğinde oluşacak davranış, alışkanlık ve kirliliğe de işaret eder.

Rüyada kendi başına allık sürmek

Rüyada kendi çabasıyla banyo yaptığını gören kişinin kimseden yardım ve destek görmeden kendisine uygun gördüğü birine âşık olacağına delalettir.

krem rüyalar

Rüyada krem ​​süren kimsenin gerek duymadan gerek gerek duymadan gerek günlük gerek sosyal yaşantısında sevdiği ve saygı duyduğu insanlardan birine yalan söylediği ve bu şekilde o kişiyi aldattığı anlatılır.

Rüyada krem ​​süren erkek görmek

Rüyada krem ​​süren erkek görmek , rüyayı gören kişinin iş , aile ve sosyal hayatı adına çevresindekilere veya yeni tanıştığı kişilere yalan söyleyeceğine , işinde hileye başvuracağına delalettir.

Rüyada yüzündeki kremi silmek

Rüyada yüzüne krem ​​süren kişinin aile ve sosyal hayatında yaptığı kötülüklerden ve söylediği yalanlardan pişman olacağına, her zamanki gibi namuslu ve namuslu bir insan olarak hayatına devam edeceğine delalet edilir. İnsanlar.

Rüyada kadının eline krem ​​sürdüğünü görmek

Rüyada eline krem ​​süren bir kadın görmek , rüya sahibinin uzun zamandır beklediği bir kısmete kavuşacağına ve defalarca dua edeceğine ve hayırlı bir ilişkiye doğru yol alacağına delalettir.

Bir rüyada ayaklarınızı yağlayın

Rüyada ayaklarını boyayan kişinin hayatında karşılaşacağı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın