medyauzmani.com
Rüyada Altına Kaçırmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Altına Kaçırmak

Rüyada altın görmek

Rüyada altın kaybetmek, zenginliğe işaret eder. Rüya sahibi yüklü miktarda para alacaktır. Maddi yönden büyük ölçüde rahatlayacak ve refah düzeyi yükselecektir. Herkes rüyasında altın kaybettiğini görse, o zaman serveti uzun süre devam eder ve daha da artar. İşler çalışacak ve belirli bir düzene oturacaktır. Rüya sahibi iş hayatında yükselme aşamasına geçecektir.

Bir rüya altında yorgunluk

Rüyada altına dışkı yapmak, altın olarak yorumlanır. Rüya sahibi altına sahip olur ve altının değerinden zengin olur. Aynı zamanda hayalperest sahibi olur. Bu mülk de kiralıktır. Kişi elde edeceği gelir ile ailesine bakma yükümlülüğünü de yerine getirmektedir. Ailede para kazanan tek kişi o olacak.

Rüyada yorgunluk

Rüyada dışkı yaptığını gören kimse, iş hayatında yeni şeyler yaşayacaktır. Bu bir iş değişikliği veya terfi olabilir. Bu daha iyi fırsatlar sağlar. Bazı rüya tabircilerine göre bolluk ve rahatlık anlamına gelir. Rüya sahibi, dertlerinden kurtulup huzura erer. Bazı tercümanlar haram mallara atıfta bulunurlar.

Rüyada yorgun birini görmek

Rüyada dışkı yapan birini gören kimse, bu kişiyle bir tür ilişki kuracaktır. Birbirlerine karşı yükümlülükleri vardır. Bir iş ilişkisinden daha fazlası olacak bu ilişki her iki taraf için de kazançlı olacaktır. Birbirlerine olan güven ve sadakat, ilişkilerinin en önemli bileşeni olacaktır. Ancak rüyayı gören kişinin dikkatli olması gerekir çünkü karşıdaki kişi rüyayı gören kişiden daha fazla fayda sağlamayı amaçlayabilir.

Rüyada bok görmek

Rüyada senin bokunu gören kimse sıkıntılı günlerle karşılaşacaktır. Rüyayı gören kişi davranışlarından dolayı kendine zarar verecek ve istemediği olaylar yaşayacaktır. Bu nedenle, çok hayal kırıklığına uğrayacaktı. Rüyada perişan halde olduğunu gören kimse, hayatındaki bazı önemli sembolleri kaybedecektir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın