medyauzmani.com
Rüyada Arabanın Yandığını Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Arabanın Yandığını Görmek

Rüyada yanan araba görmek

Rüyada arabanın yandığını görmek, kişinin çalışma hayatında bir takım sorunlarla karşılaşacağı için işinde yaşayacağı bozulmaya, kaybedeceği mal ve paraya, yaşayacağı bazı sıkıntılara işaret eder. Bu rüyayı gören kişi kısa süre sonra başını belaya sokacak veya kendisini üzecek bir olayla karşılaşacaktır.

Rüyada araba sürmek

Rüyada arabasına binip geziye çıkan kimse, bir gruba liderlik eder ve yönetici pozisyonuna yükselir. Bu rüya, kişinin şan ve şöhret kazanmasına, makamının yükselmesine ve mertebesinin yükselmesine yorumlanır.

Rüyada araba kazası görmek

Rüyada trafik kazası geçirdiğini gören kişinin başına bir felaket gelecek veya başına istenmeyen bir olay gelecektir. Bazen de bu rüya, günah işlemeye, hatadan sakınmaya ve doğru yoldan sapmaya, dolayısıyla insanların tepkisini çekmeye veya bu huyundan dolayı bazılarına zarar vermeye işarettir. Trafik kazası geçiren kişi, yaptıklarından dolayı üzülür veya büyük bir talihsizlik yaşar.

Rüyada araba kullanmak

Rüyada arabaya bindiğini gören kimse, yolculuğa çıkacaktır. Bu rüyayı gören kişi için, uzun zamandır beklediği bir habere, kendisine hayırlı olacak bir yolculuğa çıkmaya, sevdikleriyle vakit geçirmeye, başına gelen sıkıntıların ardından ferahlamaya yorumlanır.

Rüyada hamile kadın görmek

Rüyada şoför gören kimse, akıllı ve işinin ehli bir kimse ile karşılaşacak ve onunla iş yapacaktır. Bu rüya, özellikle tüccarlar için iyi kazançlar ve başarılar getireceğine de yorumlanabilir.

Rüyada çekici görmek

Bir otomobilin veya çekicinin çekildiğini görmek herhangi bir konuda yardım almak yerine, sizin için önemli olan iyi bir adama, büyük bir sorumluluğa, başkalarının derdine düşen iyi niyetli birine problemlere yardım eder ve onları emniyete, dostluklara ve noktalara ulaştırır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın