medyauzmani.com
Rüyada Asker Olmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Asker Olmak

Rüyada asker olmak

Rüyada asker olmak, zorluklara dayanma gücü göstermeye delalettir. Rüya sahibine, karşısına çıkan tüm güçlükleri en az zararla atlatmasını bilen, tüm zorluklara rağmen hayata karşı dimdik ve yıkılmadan ayakta durmayı başaran bir insan tasvir edilir.

Rüyada askerlik yaptığını görmek, iflas ettiğinde bile ciddi hastalıklara ve büyük can ve mal kayıplarına uğramayan ve her gün yeniden yaşamanın yolunu bulan kimsedir. Yani rüyayı görenin, başına gelen her büyük kötü olaydan sonra her defasında kendi küllerinden kendini yaratmayı başaran kişi olduğuna yorumlanır.

Rüyada askere gitmek

İş hayatı diyelim. Rüyayı gören kişinin ileride zengin ve ünlü bir iş adamı olacağına, ününün yurt dışına yayılacağına ve adının en başarılı işadamları listesinin üst sıralarında yer alacağına tabir edilir.

Rüyada asker olmak ve savaşmak

Rüya sahibinin hayatındaki her işte muvaffak olacağına, istediğini elde edeceğine, istediğini giyeceğine, maddi sıkıntı yaşamadan ve para saymadan istediğini elde edeceğine delalet edilir. Hayalperest, birçok kişinin isteyip de bulamadığı bir hayata sahip olacaktır.

Rüyada silahlı asker olmak

Gerçek arkadaşlara atıfta bulunur. Bunlar, ailesi gibi hayalperestin kötü gününde her zaman yanında olan ve yaptığı her şeyde arkasında duran kişilerdir.

Rüyada hasta asker görmek

Rüya sahibinin iyi niyetini öldürmeye çalışan ve bu nedenle sürekli kafasını karıştırmaya çalışan kimseye delalet edilir. Bu kişi, rüyayı görenin düşündüğü şeyin yanlış olduğunu söyleyerek onun kafasını hep karıştırmaya çalışır.

Rüyada savaş alanı görmek

Rüyada savaş alanı görmek, rüya sahibinin bazı sorunlarla ve münakaşalarla karşı karşıya kaldığına ve bazı kişilerle tartıştığına delalettir. Karışıklık ve kavga anlamına gelir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın