medyauzmani.com
Rüyada Bant Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Bant Görmek

Rüyada bant görmek

Rüyada meyhane görmek, rüyayı gören kimsenin hastalıklarına ve dertlerine çare, çaresizliğine çare, çaresizliğine çare bulacağına delalettir. Rüyayı görenin her türlü teselli ve kurtuluşa ereceğine rivayet edilir. Dünya nimetleri için bolluğa erişmeye, iş bulmaya, güzel yemek yemeye, helal para kazanmaya, huzur ve mutluluk içinde yaşamaya delalet eder.

Bir rüyada yapışkan bant

Rüyayı gören kişinin yaralarını sarmanın yollarını bulacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşarak şifa bulacağına, ruhen ve bedenen güzelleşeceğine işaret edilir. Rüya sahibinin dua ve dileklerinin kabulüne, iş ve hayatının gidişatının doğru yolda olduğuna delalettir.

Rüyada bandaj görmek

Hayalperest, tüm rahatsızlıklarının iyileşeceğinden, kişinin neredeyse gençleşeceğinden, yenileneceğinden, tazeleneceğinden, yaşam enerjisi kazanacağından ve hayatın güzelliklerinden yeniden zevk alma fırsatı bulacağından yorulmuştur. Anlamı, rüyayı gören kişinin Allah’ın kendisine verdiği sağlık ve huzur için kendisine teşekkür edeceğidir.

Rüyada izole bant görmek

Rüyayı gören kişinin hayatını olumlu yönde değiştirmek, gelir elde edip ekmek elde etmek, güzel yollar keşfetmek, kendisine bolluk verecek girişimlerde bulunmak için birçok şansın ve fırsatın olacağına işaret eder.

Rüyada koli bandı görmek

Rüyayı gören kişinin olaylara olumlu ve yapıcı bir şekilde yaklaştığı ve bunun faziletini yaşadığı rivayet edilir. Rüya sahibinin karamsarlığa kapılmadan ve ümidini kaybetmeden her zorluğun üstesinden gelmeyi başardığına, ailesine ve yakınlarına bu yönde ilham verdiğine, onlara büyük moral ve umut verdiğine işaret edilir.

Rüyada para grubu görmek

Rüyayı gören kimsenin maddi sıkıntılarının son bulacağına, kazancının bereketleneceğine, dolayısıyla borçlarının biteceğine, rızkının genişleyeceğine ve bunu hayırlara delil olarak kabul edeceğine tabir edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın