medyauzmani.com
Rüyada Bina Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Bina Görmek

Rüyada bina görmek

Rüyada bina görmek, rüya sahibinin hayatı ve evdeki konumu olarak kabul edilir. Rüyanın tabiri de binanın tabiatına göre değişir. Rüyada büyük, aydınlık ve ferah bir bina görmek hayatta başarı ve mutluluk demektir.

Yeni bir bina görmek iş hayatında yeni insanlarla tanışmaya ve yeni projelere imza atmaya işaret eder. Rüyada eski bir bina görmek dert, vesvese, şüphe ve bela olarak ifade edilir. Mimari güzelliği ile dikkat çeken bir yapı görmek, hayattaki güzellikleri tatma sevincine ve şansına işaret eder. Rüyada çatlak ve bakımsız bir bina görmek, rüya sahibinin kendine bakmadığına ve bakımını üstlenmediğine işaret eder.

Rüyada binanın sallandığını görmek

Sıkı, zorluk ve sıkıntı demektir. Bu, rüya sahibinin hem aile hayatında hem de iş hayatında art arda sorunlarla karşı karşıya kalarak çok sinirli ve mutsuz olacağı günler geçireceğine işaret eder. Rüyayı gören kişi bir süre asık suratla mahkeme duvarı gibi dolaşacaktır çünkü iç dünyasındaki mutsuzluk vücudunu da ele geçirecektir.

Rüyada bina temeli görmek

Rüya sahibinin okuma tutkusuyla ifade edilir. Bu kişi, her konuda aydınlanmak isteyen, entelektüel ve çağdaş bir yaşam hayali kuran, güzel sanatlara da ilgi duyan biri olarak ifade edilir.

Rüyada bina yapıldığını görmek

Yerinde duramayan, daldan dala atlayan, bir işi yarım bırakıp başka bir işi bitirip diğerine geçen biri olarak tasvir edilir. Kararsızlık ve tutarsızlık, anlam karmaşası olarak değerlendirilmektedir.

Rüyada binanın yıkılması

Rüya sahibinin evliliğinde sorun çıkacağına işaret eder. Aile içinde büyük bir nefret oluşacak ve eşler arasında geçici de olsa ayrılıklar yaşanacak ve küskünlükler oluşacaktır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın