medyauzmani.com
Rüyada Birini Kovalamak – Rüya Tabirleri

Rüyada Birini Kovalamak

Rüyada birini kovalamak

Rüyada birinin peşinden koşmak , bu kişinin peşine düşüp doğanıza ve mesleğinize devam edeceğinize delalettir. Rüyasında büyük ve ünlü bir kişinin peşinden koşan kimse, günlük hayatında o adamın izzetinden faydalanır veya bu rüya sizin de bu kişinin yaptığını yapacağınıza veya onun gibi ünlü olacağınıza delalettir. Kim rüyasında babasının peşinden koşarsa, ona ileride büyük menfaatler sağlayacak, maddi ve manevi her konuda ona yardım edecektir. Rüyada kötü birini kovalamak, düşmanların şerrinden emin olmaya ve onlardan kurtulmaya yorumlanır. Bazen bir hayalin peşinden koşmak can sıkıcı işlerden kurtulmaya ve dinlenmeye delalet eder.

Rüyada bilinmeyeni kovalamak

Rüyada yüzünü göstermeyen tanımadığı bir erkek veya kadının peşinden koşmak, gerçek hayatta faydasız ilimler öğrenmeye, cahil kimselerin peşine düşmeye, boş işler peşinde koşmaya delalet eder. Bazen de böyle bir rüyayı gören kişinin, sonucunu tahmin edemediği ve başaracağı işler ile uğraştığına, sonu hayırlı olmayacak olaylara bulaştığına işarettir. Öte yandan, bilinen bir kişinin peşinde koşmak, onunla işbirliği yapacağınıza ve birlikte birçok şeye imza atacağınıza işarettir.

Rüyada birinin seni kovaladığını görmek

Rüyada tanımadığın birinin seni kovaladığını ve ondan kaçtığını görmek , yakında peşine düşecek kötü bir kişinin habercisidir. Bazen de bu rüya, yapacağınız faydalı işler ile insanların dikkatini çekeceğinize ve sizi öveceklerine işarettir. Bazı âlimlere göre rüyada seni kovalamak, insanlara yardım eden bir âlim olacağına ve insanları peşinden sürükleyeceğine ve yaptığın amellerin insanlara hidayet edeceğine delalettir.

Rüyada birini kovalamanın psikolojik yorumu

Rüyada birini kovalamak, kişinin manevi durumuna ve ondan kurtulma çabasına işarettir. Dünya hayatındaki yerini tam olarak anlayamayan ve ne istediğini tam olarak bilmeyen insanların arayışının bir tezahürü olan bu rüya, aynı zamanda arınma arzusunun da bir göstergesidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın