medyauzmani.com
Rüyada Birinin Saçını Kesmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Birinin Saçını Kesmek

Rüyada birinin saçını kesmek

Rüyada birinin saçını kesmek, bir çalışanı işten çıkarmaya veya kendi işi olanlardan ayırmaya delalettir. Bir kimseyi üzmek, kalbini kırmak anlamlarına da gelir. Farklı anlamlara gelen rüya, görülen kişinin tanınması halinde bu kişiye bir hizmet olarak yorumlanır. Birine ulaşmak, zor zamanlarında ona yardım etmek ve para vermek demektir. Tanımadığı birinin saçını kesen kişinin bekar olması, karşısına açgözlü birinin çıkacağına ve bu kişi ile evlilik gerçekleşirse kişinin kendisini sömürüldüğünü hissedeceğine ve onun sevgisini isteyeceğine işaret eder. Karşılıklı değildir.

Rüyada birinin saçını kestirmek

Saç kesimini tanımadıkları birini gören insanlar, ticaret yaptıkları kişilere güvenmedikleri veya gerçek hayatta hakkında fazla bir şey bilmedikleri biriyle ilişki içinde oldukları için endişelenirler. Maddi konularda güvensizliğe yol açacak durumlara işaret eden rüya, kişinin aceleyle verdiği karar sonucunda umduğunu bulamayacağına ve yapmak istediği değişikliklerden sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada birinin saçını kestiğini görmek

Tanıdığınız birinin saçını kestirdiğini görmek, o kişinin hayatında olumlu yönde değişikliklere tanık olmak, bu kişinin evini tanımak veya işini değiştirmek demektir. Bu bir yandan rüya sahibinin alacağı bazı köklü kararların ve değişikliklerin yakın çevresiyle doğrudan ilgili olduğuna ve kendisine önerilerde bulunacak bir arkadaşını dinleyeceğine işaret eder. Aynı zamanda bir arkadaşın mevcut ilişkisinin bittiği veya evli ise boşanacağı haberini almak demektir. Bekar bir kadının saçını kestirdiğini görmek, evliliğine şahitlik etmek veya ilişkisini öğrenmek demektir.

Rüyada birinin saçını kesmenin psikolojik yorumu

İnsanın bir gönül hikâyesi yüzünden üzüldüğünü ve bu kişiyi unutmak için çeşitli yollardan kendini şartlandırmaya çalıştığını, yaşananları unutmak için var gücüyle çabaladığını ve o kişiyle her türlü bağını koparmak istediğini belirtir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın