medyauzmani.com
Rüyada Biriyle Sevişmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Biriyle Sevişmek

Rüyada biriyle sevişmek

Rüyada biriyle sevişmek menfaat elde etmeye, dertlerden kurtulmaya, aşk ilişkisine veya karşı taraf bilinmiyorsa evliliğe işaret eder. Bu nedenle bu rüyayı gören kişi bekar ise kısa süre sonra çok seveceği biriyle tanışıp evlenecektir. Bazen bu hayalperestten doğacak çocukları yorar. Öyle ki, rüya sahibinden temiz ve gelecek vadeden bir nesil çıkar. Bazı âlimler, böyle bir rüyayı nefsin şehvetlerine uymak, zina etmek veya kendisine helâl olmayan biriyle ilişki kurmak şeklinde tefsir etmişlerdir.

Rüyada ölmüş biriyle sevişmek

Bir kimse rüyada ölü bir kimseyle sevişirse, o kimseyi tanıyorsa, o zaman çocuklarından faydalanır veya o kişiden mirasçı olur. Bazen bir ölü ile akraba olmak, günah işlemek, insanların hoşlanmadığı şeyleri yapmak veya o kişinin ailesinden yardım almak demektir.

Rüyada Allah’ı sevdiğini görmek

Rüyada Allah rızası için sevişen kimse, Allah’ın rahmetine ve nazarına mazhar olacak güzel ahlaklı ve takvalı bir kimse olur. Bu rüya, günahlardan, sevaplardan kurtulmaya, dünya ve ahiret saadetine, bütün dertlerden kurtulmaya ve istirahat etmeye işarettir. Bir gayrimüslim bu rüyayı görse, İslam’a girmesinden, din değiştirmesinden, günahkarın kurtulmasından, hatalarından pişmanlık duymasından bıkmıştır.

Rüyada haram sevişmek görmek

Rüyada haram olan kimselerle, bazen ailenizin izni olmadan seks yaptığınızı görmek, evlenmek bazen de kötü arkadaşlıklar kurmak, doğru yola ulaştıktan sonra sapmak, arzularına göre yaşamaktır.

Rüyada fuhuş yapan biriyle fuhuş yapmak

Bu rüya, insanın eline geçen haram bir maldır. Bir kimse rüya görse, haram yollardan geçimini sağlar ve kendisine helâl olmayan bir para kazanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın