medyauzmani.com
Rüyada Cam Silmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Cam Silmek

Rüyada cam silmek

Rüyada cam silmek, hayra, rahata ve lükse kavuşmaya, borçtan kurtulmaya, daha yüksek gelir elde etmeye, kariyerde başarıya, bir adım öteye gitmeye ve gerçek mutluluğa kavuşmaya işaret eder. Sıkıntıların son bulması, ızdırapların son bulması, gözyaşlarının kuruması ve rüya sahibinin yüzündeki gülümseme olarak kabul edilir ve uğura işaret eder.

Rüyada pencere taramak

Rüyada pencere temizlemek , rüyayı gören kişinin kısmetinin bol olacağına , kısmetinin ve geleceğinin parlak olacağına delalettir. Bu, kişinin dualarının ve isteklerinin kabulü sayesinde, huzur ve zevkine yeniden kavuşacağı ve bundan sonra hayatının sessiz ve sakin bir şekilde devam edeceği anlamına gelir.

Rüyada kapı silmek

Ayrıca rüyada kapı silmek de öyle sayılmaz. Rüya sahibinin aile içindeki kavga, nefret ve sorunlarla baş edeceğine, hayatın sıkıntılarından kurtulacağına ve artık aile içinde mutlu olacağına tabir edilir.

Rüyada temizlik yapmak

Rüyada temizlik yapmak, rüyayı gören kişinin çözüm bulacağına işaret eder. Anlamı, kişinin tüm maddi ve manevi sıkıntılarından kurtulmasına, elinin uzamasına, kalbinin rahatlayıp hafiflemesine delalettir.

Rüyada temizlik yapan birini görmek

Rüyada temizlik yapan birini görmek , rüya sahibinin canını sıkan , yoran , düşündüren , mutsuz ve rahatsız ettiği şeylerden kurtulacağına , ruhunun huzura ereceğine , kalbinin dinleneceğine ve huzura kavuşacağına delalettir.

Rüyada bir yeri silmek

Rüyada bir yeri ihmal etmesi, rüyayı gören kişinin hastalıklarından kurtulacağına, şifa ve moral bulacağına, sevdikleriyle kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, mesleğinde başarılı olacağına ve arzularını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada dolabı silmek

Rüyada dolabı temizlemek, rüya sahibinin sıkıntı ve hasretle dolu günler geçireceğine işarettir. Kişinin günlerce kendini mutsuz ve yalnız hissederek geçireceğine ve ruhsal çöküntü yaşayacağına inanılır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın