medyauzmani.com
Rüyada Cinsi Münasebet Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Cinsi Münasebet Görmek

Rüyada cinsel ilişki görmek

Rüyada cinsel ilişki görmek, hayra işarettir. Bu, rüya sahibinin dünya nimetlerinden, güzelliklerinden ve nimetlerinden yararlanacağına, gözünün ve kalbinin doyacağına işaret eder. Her şeyle kutsanmış olacak kadar şanslı olmak demektir. Rüyasında cinsel ilişkiyi gören kişinin hayatı boyunca çok şanslı ve şanslı olacağına, Allah’ın onu dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur. Eğlenmekten, eğlenmekten, gülmekten, eğlenmekten yorulmuştur.

Rüyada akraba ile ilişki yaşamak

Rüyada bir akrabası ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kimse, hayatında ufak bir değişiklik olacağına ve rüyayı gören kişinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına delalettir. Kişinin yeni bir yola girmeye karar verme cesaretini gösterebileceğine veya geri dönebileceğine yorumlanır.

Bir rüyada cinsiyetinle temasa geç

Rüyasında cinsiyeti ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi ani bir gelişme yaşayacaktır. Rüya sahibinin beklenmedik ve ani bir gelişme ile çok mutlu olacağına, büyük bir heyecana kapılacağına, sıkıntılarını kısa bir süre için de olsa unutacağına tabir edilir.

Rüyada cinsel ilişki görmek

Bazı kimselerin araya girmesi sayesinde rüya sahibinin işinin kendi lehine sonuçlanacağına ve kişinin aracılara minnettar kalacağına işaret edilir. Başkaları sayesinde gelecek mutluluk demektir.

Bir rüyada sevgili ile cinsel ilişki

Rüyasında sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiğini gören kişi, ileride çok mutlu olacak, hayatında, sevdiklerinde ve çevresindeki insanlarda hayırlar görecektir. Bu, rüyayı gören kişinin gelecekte Allah’ın sevgili kulu olduğunu anlayacak kadar şanslı olacağı anlamına gelir.

Rüyada sevişmek

Rüyada sevişmek, cinsel ilişkiye girmek gibidir. Şans, bolluk, bereket, sağlık ve kazanç anlamına gelir ve rüyayı görenin gönlüne göre bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın biriyle sevişmek

Rüyasında tanımadığı biriyle seviştiğini gören kişinin başı belaya girecek ve zor günlerde imtihan edilecektir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın