medyauzmani.com
Rüyada Çita Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Çita Görmek

Rüyada leopar görmek

Rüyada leopar görmek, rüyayı gören kişiye karşı art niyetleri ve kötü planları olan kimselere delalettir. Rüyayı görenin hem iş hem de aile hayatındaki mutluluğunu ve başarısını kendisine çekemeyen nazar boncuğu olan bazı kişilerin olduğuna ve kişinin bu kişilerin varlığını ve kötü enerjilerini fark edeceğine tabir edilir.

Bir rüyada çita ısırığı

Rüyayı gören kimseye zarar verecek, onu üzecek, haksızlık edecek, iftira atacak kimseye delalet edilir. Rüyayı gören kişinin, gösterdiği çaba ve fedakarlıklardan dolayı kendisini minnettar ve samimiyetsiz hissetmesine neden olacak, dolayısıyla insanlara olan güvenini ve iyi niyetini yerle bir edecek tatsız bir olaya şahit olacağına tabir edilir.

Rüyada çita kovalamak

Bu, rüyayı gören kişinin adeta onu etkilemeye çalışan gizli bir düşmanı olduğu anlamına gelir. Hain fikirleri olan birinin rüya sahibinin sırtına binip onu geldiği yerden uzaklaştırmasından bıkmıştı.

Rüyada sopa saldırısı görmek

Rüyayı gören kişinin düşmanına yenik düşeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler geçireceğine işaret edilir. Rüya sahibinin bir rakip tarafından kasıtlı olarak başarısızlığa sürükleneceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, yoksulluğa düşeceğine ve maddi sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada leopar görmek

Rüyada çita yavrusu görmek iki şekilde yorumlanır, olumlu ve olumsuz iki şekilde yorumlanır. Bazı rüya tabirlerine göre rüyada çita yavrusu görmek, rüyayı gören kişinin bir çocuğu olacağına işaret ederken, bazı rüya tabirleri ise kişinin zayıf ve güçsüz bir düşmanla karşılaşacağını anlatır.

Rüyada leopar balı görmek

Rüyayı gören kişinin geçiminin bollaşacağına, ticaretinin büyüyeceğine, evine bolluk ve bereketin geleceğine, rüyayı görenin daha rahat bir yaşama kavuşacağına ve yüzünün güleceğine tabir edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın