medyauzmani.com
Rüyada Çöpe Atmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Çöpe Atmak

Rüyada çöp görmek

Rüyada onları çöpe atmak, genel olarak bir problemden kurtulmak, bir soru işaretine cevap bulmak ve çözümsüz bir vakayı tamamlamak demektir. Çöp kutusuna yüzük atmak evliliğin sona ermesine, yiyeceğin rızkın azalmasına ve bereketin azalmasına, ekmeğin çöp kutusuna atılması ise salıverilmeye yorumlanır. Siyah çorapları çöp kutusuna atmak, sırlardan kurtulmak, eski kıyafetleri atmak ise aile işlerini düzene sokmak demektir. Çaldığı bir eşyayı veya malı çöpe atan kimse, yalandan, ihanetten ve günahlardan kurtulur. Başkasının eşyasını atmak, eskiden dost olan bazı kimselerin onların yalanlarına şahit olarak geri çevrileceklerinin bir ifadesidir. Taze meyveyi çöpe atan kişi ticarette zorlanır. Bozulmuş meyve veya sebzelerden kurtulmak, iş değişikliği olarak yorumlanır.

Rüyada eski şeyleri çöpe atmak

Eski şeylerden kurtulmak, rüya sahibinin uzun süredir canını sıkan konuların, taşınması güç sırların, kavga ve kırgınlıkların ortadan kalkacağına, kişinin sıkıntılarını geride bırakarak rahat bir nefes alacağına tabir edilir. Geleceğe daha umutla bakıyoruz. Yalnızlıktan kurtulmaya, az güvenilir arkadaşa sahip olmaya, atılan adımlarda güzel sonuçlar almaya ve işte istenilen konuma ulaşarak sevinç gözyaşları dökmeye işarettir.

Rüyada ekmeği çöpe atmak

Ekmeği çöpe atmak iyi bir şey değildir ve hayatı tatsız insanlarla dostluk kurmak demektir. Günaha meyletmeye ve nefsine hakim olamamaya da delalet eden rüya, bir çok musibetlerle uğraşmak zorunda kalmaktan, kişinin iş hayatında mal kaybı yanında mal kaybından da yorulur, eline geçen paranın bolluğu gider, ve kötü konuşan, sinirli ve dedikoducu bir karısı var.

Rüyada çöpe atmanın psikolojik yorumu

Bilinçaltını sürekli meşgul eden problemlerin varlığına işaret eden bir rüya, kişinin zaman zaman kendini bitkin ve çaresiz hissederek yenilik yapmak veya bazı atılımlar gerçekleştirmek için geçmişinden kurtulmak istediğine yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın