medyauzmani.com
Rüyada Dans Etmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Dans Etmek

Rüyada dans etmek

Rüyada dans etmek kişinin hayatında gerçekleşecek köklü ve güzel gelişmelere delalettir. Bu gelişmeler, uzun süredir orada olmayan bir kişiye neşe ve keyif verecektir. Bazı rüya tabirleri ise tam tersini açıklamaktadır. Rüyayı gören kişiyi rahatsız edecek, saldırganlaştıracak, büyük bir rahatsızlık duymasına neden olacak olayların olacağına delalet edilir.

Rüyada dans ettiğini gören kimse , hem şaşıracağına hem de çok sevineceğine , maddi değeri yüksek bir şeye kavuşacağına delalettir. Kimsesiz dans edildiğini görmek, kişinin huzur ve sükunete kavuşacağına işaret eder. Bir kimse rüyasında birçok kişinin toplanıp halka açık yerlerde dans ettiğini görse, bu, rüya sahibinin kendisine hayırlı ve makbul bir eş bulacağına işaret eder.

Rüyada biriyle dans etmek

Rüyada biriyle dans ettiğini görmek , dans ettiğiniz kişi ile karşı karşıya kalacağınıza , tartışma veya fikir çatışmalarına gireceğinize delalettir.

Rüyada eşiyle dans etmek

Rüyasında eşiyle dans ettiğini gören kişinin evliliğinde kaybettiği heyecan yeniden alevlenecek ve çiftin damak tadı geri dönecektir. Rüyada eşiyle dans ettiğini gören kişinin eşiyle arası kötü ise, o zaman ilişki düzelir.

Rüyada dans etmek

Rüyasında ellerini havaya kaldırıp neşeyle oynadığını gören kimsenin, rüyanın aksine kendisini üzecek ve hüsrana uğratacak şeylerle karşılaşacağını anlatır. Rüyayı gören kişi, büyük bir şevkle yaptığı işten fayda görmeyecek ve bu nedenle şiddetli bir depresyona girecektir.

Rüyada şarkı söylemek

Bir rüyada şarkı söylemek hem iyi hem de kötüdür. Bir kimse rüyasında beğendiği bir şarkıyı dinler ve onu çaldığını ve keyif aldığını görürse, onu sevindirecek olaylar yaşar ve eğer sevmediği bir şarkıyı dinlediğini görürse o kimse alacak Borçlu ve sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın