medyauzmani.com
Rüyada Değnek Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Değnek Görmek

Rüyada sopa görmek

Rüyada sopa görmek, kişinin sevilen, sayılan, insanlar tarafından saygı duyulan ve ihtiyacı olanlara yardım eden bir kişi olduğuna ve insanlar için değerli bir kişilik olduğuna delalettir. Ayrıca sıkıntı veya sorundan yardım alan kişiye daha sonra yardımın söyleneceğine de işaret eder.

Rüyada sopayı kısaltmak

Rüyada sopa kısaltmak, rüya gören kişinin iş ve aile hayatındaki problemler nedeniyle uzun süredir istediği ve hayalini kurduğu şeye ulaşamadığına ve çok üzüldüğüne işarettir.

Rüyada çubuğun uzaması

Rüyada sopa uzatmak , tüm sıkıntı ve sıkıntıların ortadan kalkacağına , rüya sahibinin tüm arzu ve isteklerini yerine getireceğine , çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada sopaya güvenmek

Rüyada sopaya yaslandığını görmek , kendisini seven bir kişiden tekrar yardım alacağına ve daha önce karşılaşacağı problemlerin ve ortaya çıkan sorunların çözümünde defalarca yardım aldığına delalettir.

Rüyada kırık çubuk görmek

Rüyada kırık bir sopa görmek, rüyayı gören kişinin iş hayatında çok güzel zamanlar geçirdiği için bazı kimselerin düşmanlığını yaşayacağına ve bu nedenle çok çalkantılı ve tehlikeli günlerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sopayla dövülmek

Rüyada sopayla dövülmek, rüya sahibinin çocukluğundan beri hayatın tüm acımasızlığını gördüğüne, çok kötü ve çok üzücü şeylerle karşı karşıya kaldığına delalettir.

Rüyada sopayla dövmek

Rüyada dövülmek , eşinize, arkadaşınıza veya akrabanıza büyük bir iyilik yapacağınıza ve bu kişiyi çok mutlu edeceğinize delalettir.

Rüyada sopayla bir şeye vurmak

Elinizde sopayla bir şeye vurmak, yalan söylemek, hile yapmak ve hile yapmak yoluyla istenilen her şeyin elde edileceğine delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın