medyauzmani.com
Rüyada Deprem Yaşamak – Rüya Tabirleri

Rüyada Deprem Yaşamak

Rüyada deprem görmek

Rüyada deprem görmek, kişinin tüm hayatının bir anda değişeceğine delalettir. İş hayatında olduğu gibi özel hayatında da büyük değişikliklerin olacağına işaret eder. Rüyada deprem görmek İslami açıdan da Allah’ın gazabına ve gazabına işarettir ve kişinin yaptığı hatalardan dolayı cezalandırılmasına da işaret edilir.

Rüyada depremde yıkılan bina görmek

Rüyasında depremde yıkılan binaları gören kişinin çalışma hayatı sona erer. Yıkılmış bir bina görmek, evli kişilerin eşlerinden ayrılacaklarına da işaret eder. Sadece binanın çatısının çöktüğünü gören evini taşır. Binanın altındayken yıkıldığını gören kimse, borca ​​düşer ve bütün amelleri alt üst olur. Aynı zamanda umutsuzluğa da işaret olan rüya, kişinin kimseye güvenemeyeceği bir ortamda olduğuna da işaret eder.

Rüyada depremden sağ çıkmak

Yıkılan bir binanın altına düşen ve daha sonra hayatta kaldığını gören kişi, uzun süredir devam eden bir sorunu çözer ve borçlarından kurtulur. Depremi kendi çabasıyla değil, birinin yardımıyla atlattığını gören kişi, hiç ummadığı birinden önemli bir yardım alır.

Rüyada deprem ve şimşek görmek

Rüyasında yerin sarsıldığını ve yıldırım düştüğünü aynı anda gören kişi çok ciddi sorunlarla karşılaşacaktır. Büyük düşmanlıklar sonucunda sahip olduğu her şeyi kaybeder ve tüm hayatı kötü bir şekilde değişir. Depremden sonra yerin yıkıldığını gören kimse Allah yolundan sapar ve durumu iyiye gitmez. Bu rüya aynı zamanda yaşadığınız ülkenin bir savaşa gireceğine ve ülkede huzurun ve düzenin bozulacağına delalet eder.

Rüyada depremde yıkılan bütün binaları görmek

Rüyada deprem sonucu bütün binaların yıkıldığını görmek, aile büyüklerinden birinin başına gelecek büyük bir talihsizliğe delalettir. Aynı zamanda çok sayıda insanın ölüp yaralandığını görmek, ülkede büyük felaketlerin ve sorunların olacağına işaret eder. Rüyada deprem görmek, genel olarak kişiyi hayatı hakkında uyaran bir habercisidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın