medyauzmani.com
Rüyada Dilek Dilemek – Rüya Tabirleri

Rüyada Dilek Dilemek

Rüyada dilek tutmak

Rüyada görülen arzu, iyilik ve iyilik yapma niyetine ve bunu başarmanın mutluluğuna ulaşmaya işaret eder. Rüya sahibinin hayatının doğru bir yolda ilerleyeceğine, yaptığı her işin hayırla sonuçlanacağına, daha fazla gelir ve mal elde etme girişimlerinin havada kalmayacağına, kişinin arzu ettiği şekilde ilerleyeceğine tabir edilir. Hayallerin gerçekleşeceğine, mutluluk ve huzurun hakim olacağına inanılır.

Rüyada dilek tutmak

Rüyada dilek tutmak, dilek tutmakla aynıdır. Güzel günlerin geleceğine, kişinin hayatında hayırlar bulacağına, dualarının kabul ve makbul olacağına, sıkıntıların geride kalmayacağına, kişinin mutlu olacağına delalet edilir.

Rüyada yıldız fotoğrafı çekerken dilek tuttu

Rüyada yıldız kayarken bir dilek tuttuğunu gören kişi çok talihli ve şanslıdır. Bu rüyayı gören kimsenin rüyasının gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin arzusunun yerine geleceğine delalettir. İnsanın gerçek mutluluğu hissedeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi solup gitmeyeceğine ve ömür boyu devam edeceğine inanılır.

Rüyada dua etmek

Rüyada dua etmek, arzudan daha iyidir ve aynı anlamlara gelir. Hayalperestin aklındaki her şeyin gerçekleşeceğinden, hayatının hayallerine ve özlemlerine karşılık geleceğinden, huzur ve mutluluğa kavuşacağından bıkmıştır.

camide namaz kılmak

Rüyasında camide namaz kıldığını gören kimse, günlerce pişman olacağı ve utanacağı bir şey yapacağına ve suçluluk duygusundan kurtulamayacağına delalettir. Rüyayı görenin nefsine itaat ederek o an çok cazip gelen bir şey yapacağına ve günahkâr olacağına ve bundan endişe duyacağına yorumlanır.

karanlıkta dua etmek

Rüyada karanlıkta namaz kılmak, sert, anlayışsız ve hoşgörüsüz bir amir, yönetici veya patronun varlığına işaret eder. Bu kişi, rüya sahibini çok çalıştıran, elinden geldiğince sömüren ve rüya sahibinin emeğinin karşılığını tam olarak ödeyemeyen biri olarak tasvir edilir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın