medyauzmani.com
Rüyada Eczane Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Eczane Görmek

Rüyada eczane görmek

Rüyada eczane görmek, öncelikle eğitim kurumlarına, yani kişinin okuma yazma, daha basit tabirle fen bilimleri, fen bilimleri, matematik öğrendiği yerlere işaret eder. Ancak buralara sadece kurum denilmediği gibi insanların okumasını ve öğrenmesini sağlayacak her türlü yer de denir. Yani rüyanın anlamı sadece okulla sınırlı değildir. Öte yandan rüyada eczane görmek, rüya sahibinin herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, baş ağrısı, grip ve soğuk algınlığı dışında bir hastalığa yakalanmayacağına ve ilaca ihtiyaç duymayacağına delalettir.

Rüyada eczane açmak

Rüyada eczane açtığını gören kimse, uzun zamandır beklediği güzel bir gelişme yaşayacağına delalettir. Bu gelişme kendisiyle ilgili değil, sevdiği ve değer verdiği biriyle ilgilidir. Kimsenin iyi olmadığını keşfedecek ve çok mutlu olacaktır.

rüyamda eczane arıyorum

Rüya sahibinin derdine çare olacak kisiye delalet eder. Bu kişi büyüklerinden öğrendiği bazı yöntemleri uygulayarak rüya sahibinin henüz çözülmemiş sorununu çözecektir. Belki karı koca için bir ilaç olarak kabul edilebilir.

Rüyada eczaneden ilaç almak

Rüyayı görenin hastalığını yeneceğine, yataktan kalkacağına, hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin yemesine içmesine dikkat etmesi, zamanında uyuması ve belirlenen saatte kalkması, bundan sonra herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına ve sağlığına tamamen kavuşacağına delalettir.

Rüyada eczaneye girmek

Bu rüya aynı zamanda sağlıkla da ilgilidir. Rüyayı gören kişinin düzenli ve disiplinli bir hayat sürmesi halinde kötü bir hastalığa yakalanmayacağına ve uzun yaşayacağına delalet edilir.

Rüyada eczacı olmak

Rüyada kendini eczacı olarak gören bir kimsenin rüyası , bazı sağlık sorunları yaşadığına fakat kişi üzerine düşeni yapar , doktora gider ve doktorun verdiği ilaçları kullanırsa hastalığının daha erken geçeceğine delalettir. . Devam et, yoksa sağlığı bozulacak.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın