medyauzmani.com
Rüyada Erkeğin Cinsel Organını Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Erkeğin Cinsel Organını Görmek

rüyada penis görmek

Rüyada bir erkeğin cinsel organını görmek, zenginlik ve zenginliğe işaret eder. Rüyayı gören kişinin geliri artacak ve refah seviyesi yüksek bir hayat sürecektir. Ticari hayatta da ünlü ve başarılı bir iş adamı olarak anılacaktır. Rüya sahibinin aile içindeki hakimiyeti artacaktır. Ailede liderliği ele alacak ve ailede düzeni sağlamaya çalışacak kişi o olacaktır.

Rüyada erkek organını hissetmek

Rüyada bir erkeğin cinsel organını gören kimsenin çocuğu olur. Erkek cinsel organı erkek çocuğu ifade eder. Uzun zamandır çocuk bekleyen ama buna bir türlü cesaret edemeyen rüya sahibi artık bu isteğini yerine getirecektir. Ancak kişinin hayatında istenmeyen olaylar meydana gelecektir. Bir süre bu sorunlarla uğraşacak olan rüya sahibi bu süreçten hızla çıkacaktır.

Rüyada bir erkeğin cinsel organına dokunmak

Rüyada bir erkeğin cinsel organına dokunmak, aile içinde sorunlara işaret eder. Rüya sahibi aile geleneklerine aykırı hareket edecek ve ailesinin tepkisine şahit olacaktır. Düşüncelerini dilediği gibi yansıtması gereken kişi, bu konuda ailesiyle tartışabilir ve evden çıkmak zorunda kalabilir. Bu sıkıntıların aşılması ise rüya sahibinin gayreti ile mümkün olacaktır.

Rüyada erkek cinsel organını emmek

Rüyada erkeğin cinsel organını emmek, günah işlemeye işaret eder. Rüya sahibi hayatında günah işlemekten çekinmez ve insanların düşüncelerini umursamadan davranışlarına devam eder. Yaptıklarından pişmanlık duymadan devam eder ve Allah katında hiçbir değeri yoktur. Dünya bunun bedelini ödeyecek. Zor günler hayalpereste yakındır. Hem maddi hem de manevi olarak sıkıntılı günler gelecek.

Rüyada bir erkeğin cinsel organını kesmek

Rüyada bir erkeğin cinsel organını kesmek, gerçek hayatta başarıya ulaşmak için her yöntemin deneneceğine delalettir. Rüya sahibi, önüne koyduğu hedeflere birer birer ulaşmak için elinden geleni yapacak ve amacına ulaşacaktır. Göstereceği çaba, özgüvenini de tazeleyecektir. Kişi pratik hayatta yükselecek.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın