medyauzmani.com
Rüyada Erkek Olmak – Rüya Tabirleri

Rüyada Erkek Olmak

Rüyada erkek olmak

Rüyada erkek olmak yemek yapmaya, olgunluğa ve ayaklarının üzerinde durabilmek için ilerlemeye işaret eder. Bir kadının erkek olduğunu görmesi, ailesine karşı büyük sorumlulukları olacağına, aile işlerini devralacağına, ev hayatını birlikte sürdürmek zorunda kalacağına yorumlanır. Evli olanlar için eşlerine destek olacaklarına, zor günlerinde onlara yardım edeceklerine de tabir edilir. Genç olduğunu görmek ömrünün uzamasına işaret eder ve hayalini kurduğun ama gerçekleşemeyen dileğin kısa sürede gerçekleşeceğine tabir edilir ki bu sürpriz olur ve aynı zamanda kişiyi mutlu eder. Düzgün bir hayat yaşamak, hedeflenen yolda problemlerle karşılaşmamak ve işleri kolaylaştırmak olarak yorumlanır. Bir delikanlı yaşlı olduğunu görse, yaşadığı bir olaydan dolayı ailesinden utanacağını, sevdiği insanlarla konuşamayacağını, gücünü kaybedeceğini bilir.

Cerrah olmayı hayal ediyor

Hayra alamet olmadığı için bela ve günahlar içinde yaşamaya yorumlanır. Ayrıca yanlış ve pervasız bir karardan dolayı büyük bir hataya düşüleceğini, kişinin bu hatayı düzeltmeye çalışsa da başarılı olamayacağını belirtir. Sükûnetini kaybedip günah işlemekle de tabir olunur.

Rüyada erkek olmak

Cömertliği ve cesaretiyle tanınan biriyle tanışmak, bekar bir kadın için bu özelliğe sahip biriyle aile kurmak demektir. Özellikle kadınlar için çok hayırlı bir rüya olup, evliliklerinin uzun süre devam edeceğine, kocalarının kendilerine her zaman hürmet ve saygı duyacaklarına, toplum nazarında saygın bir kimliğe sahip olacaklarına işarettir. Kadın olmasına rağmen kendini küçük görenler kız doğurur ve ömürleri uzun olur. Erişkin bir erkek olduğunuzu görmek, bir yakınınızın evlilik haberini alacağınıza delalettir.

Rüyada Erkek Olmanın Psikolojik Yorumu

Kişiye yüklenen sorumlulukların ve aile yapısının içe kapanıklığının, rüyayı gören üzerinde baskı sonucu giderek sıkıntı yaratmaya işaret eder. Sürekli kendini öne sürmek isteyen bir insanın her yolu denemesine rağmen doymadığını ve çevresinde hoş bir izlenim bırakmadığını söylüyor.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın