medyauzmani.com
Rüyada Eski Bina Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Eski Bina Görmek

Rüyada eski bina görmek

Eski bir bina görmek, geçmişteki her şeyi silen rüya sahibinin hiç ummadığı bir anda eski dosyalar tekrar açıldığında zor duruma düşeceğine delalettir. Eski bir bina, geçmişten gelen bela, sevilen birinin üzücü bir haber nedeniyle kaybı ve bir cenazeye katılmak demektir. Genellikle daha önce kişiye zarar veren bir hastalığın yeniden ortaya çıkması ve tekrar tedavi edilmek üzere hastaneye yatırılması olarak yorumlanır. Sağlık veya ailevi sebeplerden dolayı işyerinden ayrılmak zorunda kalanların bir süre sonra aynı işe geri döneceklerine, büyük konuşacaklarına ve hayatta yapmamaları söylenen şeyleri yapacaklarına ve kişinin onları ezeceğine işarettir. Büyük sözler söyle. Evli çiftler için eski bina, geçmişte bıraktıkları ama unutamadıkları aşklarını da ifade eder.

Rüyada eski bir bina satın almak

Ölü bir yatırım yapmak veya iş hayatını tehdit eden davranışlarda bulunmak olarak adlandırılan bu durum, özellikle parasal açıdan gelir getirmeyecek ve kişinin zarara uğramasına neden olacak bazı yatırımların olacağına işaret eder. Ailesinden kalan mirası ya da anne ve babasının kendisine iş yeri açması için vereceği büyük meblağları yanlış değerlendiren kişinin, uğrayacağı kayıplardan sonra yaşadığı psikolojik sıkıntının da ifadesidir.

Rüyada eski bir bina aldığını görmek

Eski, harap bir bina satın almak, ciddi şekilde hastalanan bir aile üyesi için genellikle kötü haberlere veya kedere işaret eder. Borç veya haciz ile ilgili bir soruna da işaret eden rüya, işlerin kötüye gitmesine yorumlanır ve kişinin yaşam sistemi eskisinden daha fazla bozulur.

Rüyada eski bina görmenin psikolojik yorumu

Eski bina, kişinin geçmişte çok çalkantılı bir hayat yaşadığına, özellikle ailesi ve akrabalarıyla bazı önemli sıkıntılar yaşadığına ve bu nedenle içinde öfke biriktiğine işarettir. Bugün, rüya sahibini etkilemeye devam eden ve hayata uyum sağlamasına engel olan sorunların varlığı olarak yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın