medyauzmani.com
Rüyada Ev Gezmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Ev Gezmek

Rüyada ev görmek

Rüyada ev ziyaret etmek, zinde hissetmek ve her türlü baskıdan kurtulmak, tamamen özgür olmak demektir. Ayrıca özel hayatın iyi gittiğine ve gelecekte kişinin ailelerin geçimini sağlayacağına ve yuva kurma yolunda önemli adımlar atacağına delalet edilir. Tek başına seyahat etmek, gelecek planları yaparken biriktirmek amacıyla fikir üretmek, ideallerine ve hayallerine ulaşmak için hareket etmek demektir. Sevdiği kişiyle eve gidenlerin kariyerlerinde çalışırken diledikleri gibi bir evliliğe ulaşacaklarına, hem iş hem de aile hayatlarında mutluluğa ulaşarak keyifli ve stressiz bir hayat süreceklerini belirtir. Aile fertleri ve kardeşleri ile birlikte eve ziyarete gitmek büyük bir değişikliğin kapıda olacağını gösterir. Bu, kişinin işi ve ikamet ettiği yer açısından tüm hayatını etkileyecek bazı kararların alınacağı ve daha iyi bir yaşamın başlayacağı anlamına gelir.

Rüyada eve dönmek

Ev turuna çıkmak, misafir olmak genellikle görüşülecek konularda uzlaşma sağlanacağına ve kişinin kendisi ve ailesi için tartışmalı durumlardan gönül rahatlığıyla çıkacağına işaret eder. Öte yandan birden fazla evi ziyaret etmek sosyal açıdan çok kalabalık olacak zamanların habercisi olduğu gibi uzaktan gelen çok sayıda misafirin ağırlanacağı bir dönemin de habercisidir.

Rüyada ev satın almak

Müjdelere ve hayırlı gelişmelere işaret olan rüya, kişinin gerçek hayatta ev sahibi olacağına, inancına daha çok sarılacağına, dualarının kabul edildiğini göreceğine delalet eder. Mutlu ve huzurlu günlerin geçeceğini, aynı çatı altında yaşayan herkesin yüzünün güleceğini anlatıyor. Taşınmak veya başka bir şehre yerleşmeye karar vermek gibi anlamları da vardır.

Rüyada eve gitmenin psikolojik yorumu

Geçmişin olaylarını hatırlamaya çalışmak, bazı ayrıntılarda ısrar etmek, bugünün sorunlarının temellerini geçmişin karşılıksız hatıralarıyla ilişkilendirmek demektir. Melankolik ve yoğun romantik duyguların etkisinde olmanın ifadesidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın