medyauzmani.com
Rüyada Evi Süpürmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Evi Süpürmek

Rüyada evi süpürmek

Rüyada evi süpürmek genellikle sonsuza kadar olarak yorumlanmaz. Ev süpürmek, mal kaybına, para harcamaya veya kişinin uğrayacağı maddi kayıplara yorumlanır. Rüyada evinin kapısını silmek , kötü niyetli bir kişiyi ağırlayacağınıza ve bu kişinin yüzünde bir takım sorunlarla karşılaşacağınıza delalettir. Rüyada evin önünü süpürmek , size zarar verecek bazı olaylara , malınızın küçük bir kısmının kaybolmasına , aileden birinin başına gelecek tatsız bir olaya veya aile içi anlaşmazlıklara delalettir. Rüyada evi süpüren kimse, eşyalarınızı yiyecek veya elinizden alacak kişidir. Bazen bu rüya paranızı harcayacağınız yerlere delalet eder.

Rüyada süpürge görmek

Rüyada görülen süpürge farklı şekillerde yorumlanır. Bazı âlimler, rüyada süpürge görmenin, emlak almak veya bir hizmetçi tutmak anlamına geldiğine inanırlar. Büyük bir süpürge, bir kimseye yardim edecek önemli bir kimsedir veya bu rüya, iyi bir hizmetçi tutacagina isarettir. Rüyada süpürge tuttuğunu gören kimse, maddi kazanç elde edecek veya çok önemli bir meslek edinecektir. Bu rüya iş hayatında başarılı olmaya veya atanmaya yorumlanır.

Rüyada cami veya mescit süpürmek

Rüyada cami veya mescit süpürmek, Allah sevgisine ve takvaya işaret eder. Ve bu rüyayı gören kimse, dini anlamda hayırlı işler yapar ve kendisini Cenab-ı Allah’a adar. Rüyasında camiyi süpüren kimse, ahlaklı ve şefkatli bir kimsedir. Rüyada camiyi bir baştan bir başa süpürmek , hayatınızı hayırlara adayacağınıza ve günahlarınız için tövbe edeceğinize delalettir.

Rüyada evi süpürmenin psikolojik yorumu

Rüyasında evi süpüren kişi hassas bir mizaca sahiptir ve temizliği sever. Bazen bu rüya, iç dünyanızdaki arınma arzunuzu veya kendinizi hatalardan uzaklaştırma arzunuzu yansıtır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın