medyauzmani.com
Rüyada Fare Ölüsü Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Fare Ölüsü Görmek

Rüyada ölü fare görmek

Rüyada ölü fare görmek, fare görmekten daha hayırlıdır. Çünkü fare, elleri ve dilleri ile insanlara zarar veren düzenbazların ve kötülerin sembolüdür. Bu sebeple rüyasında fare ölüsü gören kişi, böyle bir düşmanı yenmiş ve onun bütün kötülüklerini yok etmiş olur. Ölü fare, kötülüğü kendi içinde gizleyen ve olduğundan farklı göstermeye çalışan bir erkek veya kadının, iyi karakterli bir adam tarafından engellenmesine veya başına gelecek felaketler nedeniyle kimseye zarar veremeyecek olmasına atfedilir. Ona oldu.

Rüyada fare görmek

Rüyada fare görmek görsel duruma göre yorgunluğa işaret eder. Fare genellikle ahlaksız bir adamdır. Münafık gizlenerek insanların evlerine girer ve onlara zarar vermeye çalışır. Sıçan yavrusu oldukça düşük karakterli bir dişidir. Çok sayıda fare ömrü uzatacaktır; Ve farelerle oynadıklarını görmek, dünyaya düşecek ve ahireti unutacak; Bir eve farenin girdiğini görmek, dışarıdan ahlaklı görünen ama içi kötü olan bir kadınla ilişkilendirilir; fare yakalamak, huysuz bir kadınla evlenmek; Her iki uçtan dışarı çıkan fare erkek çocuğu, yataktaki fare ise zinayı gösterir.

Rüyada fare eti yemek

Rüyada farenin etinin yenmesi haram mal ve paradir. Bu sebeple rüyasında bu eti yediğini gören kimse, ya haram bir mal elde eder veya çok kötü bir adamdan maddi yardım alır.

Rüyada fare sesi duymak

Rüyada fare sesi duymak, size yaklaşan bir tehlikedir. Bu sebeple dikkatli olunması gerektiğinin habercisi olan bir rüyadır. Fare sesi insana zarar veren tehlikeli bir düşmana işaret eder.Kendisini üzüntü ve sıkıntıya sokabilecek haberler alır.Kadın sesi huysuz, dedikodu ve iftiradır. Bu sesi duyan şehvet düşkünü bir adamla arkadaş olur ve onunla oturup vakit geçirir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın