medyauzmani.com
Rüyada Gecikmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Gecikmek

rüyada gecikme

Rüyada geç kalmak, genellikle söylediklerini yapmayan, güvenilmez, yalancı ve düzenbaz bir kişinin varlığına işaret eder. Bu, söylediğine ve yaptığına uymayan, insanlara hayati sözler veren, ancak onların duygu ve düşüncelerini umursamadan sözlerini yerine getirmeyen, onları hayal kırıklığına uğratan ve kızdıran bir kişi ile açıklanır. Rüyada geç kalmak, çoğu insanın kişiliksiz olarak gördüğü bir kişiyi ifade eder.

Rüyada geç kalmak

Bir rüyada geç kalmanın, yarı yolda bırakıldığı rivayet edilir. Rüyayı görenin, boşa çaba harcayan, umutlarını söndüren, özgüvenini yerle bir eden birisiyle karşılaşacağına ve ondan büyük zarar göreceğine delalet edilir.

Randevuya geç kalmak

Rüyada randevuya geç kalmak , çok para harcanan ve hayırlara vesile olacağı garanti olan bir işin yarıda kalacağına , rüyayı gören kişinin sahip olduğu her şeyi kaybederek sıkıntı yaşayacağına delalettir. bu kötü deneyim nedeniyle ruhsal bir çöküntü.

Rüyada işe geç kalmak

Rüyada işe geç kalmak, rüya sahibinin önüne çıkan fırsatları değerlendiremeyeceğine, her zaman yerinde olacağına, uzun yoldan gidemeyeceğine, geleceği düşünmediğini ve şu anda yaşayamayacak kadar anlamsız ve bencil olduğunu.

Rüyada okula geç kalmak

Rüyada okula geç kalmak , bir kimsenin aptallıkları yüzünden hayallerine çok yaklaştığında onlara ulaşamayacağına ve daha sonra durumun önemini anlayıp pişman olacağına ve kafasına taşlar vuracağına delalettir.

Rüyada otobüse geç kalmak

Rüyada otobüse geç kalmak , rüyayı gören kişinin hayatının işi olacak kadar büyük ve önemli bir işini kaybedeceğine , geri planda kalarak ve zayıf bir pozisyonda hareket ederek olmayacağına delalettir. hayatında bir daha bu fırsatı yakalayamayacak ve başaramayacak.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın