medyauzmani.com
Rüyada Giydirmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Giydirmek

Rüyada soyunmak

Rüyada takmak, kullanılan eşyanın cinsine göre anlamı değişir. Tanıdığı birinin kıyafetlerini giymek, o kişinin yanlışını veya yanlışını görüp hemen örtbas etmeye çalışmak, o kişinin gücenmesine mani olmak demektir. Kendini tanımadığı biri gibi giyinip kuşandığını görenler, hayır işleri ve kendilerine çok sevap kazandıran işler yaparlar. Aynı zamanda nimetler almak ve salih amel işlemek sayesinde huzurlu bir hayat yaşamak demektir. Eşlerine gelinlik giydirdiklerini gören kişilerin aşkları uzun soluklu olacak ve her anlamda karşılıklı sevgi ve saygı içinde birlikte yaşayacaklardır. Öte yandan bir genç kızın gelinlik giymesi, transparan giyinmek ya da hadi demektir. Bir erkeğin elbise giymesi, insanların iyi düşünülmemiş konularda yanıltıldığına işaret eder.

Rüyada fakir bir çocuğu giydirmek

Rüyada fakir bir çocuğa elbise giydirmek, gerçek hayatta iyilik yapmak ve insanlara yardım etmek için mevcut tüm imkanları seferber etmeye işaret eder. Hayırsever bir davranış olduğu gibi, bir çocuğun veya yetimin eğitimine katkı olarak da yorumlanır. Kişinin, başkaları için yaptığı hayırlar ve aldığı dualarla her anlamda huzurlu bir ruhanî hayat süreceğini, karakterinden dolayı herkes tarafından sevilip saygı duyulacağını belirtir.

Rüyada oyuncak bebek giydirmek

Anlamı, uzun süredir rüyaların peşinden gidildiği ancak hayal kırıklıklarının yaşanacağı, çünkü bu rüyaların insan gerçeğiyle örtüşmediği ve sabredenlerin maddi kayıplardan dolayı borçlu kalacağı anlamına gelmektedir. İmkansız şeylerin peşinden koşmak, ailenin ve sevdiklerinin uyarılarını dikkate almamak, fevri hareketler yapmak, kısa bir süre için yolunu şaşırmış hissetmek, hayatı organize edememek demektir.

Bir rüya elbisesinin psikolojik yorumu

Bu, zayıf veya sorumluluk almak istemeyen kişilerin sürekli olarak bahaneler üretmeleri veya olayların olumsuz sonuçlarını kabullenmemeleri ve bunun için başkalarını suçlamaları anlamına gelir. Aşırı bağımsızlıkla yaşamak için yükü başkalarının omuzlarına yüklemenin yanı sıra inkar etme eğiliminin bir işaretidir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın