medyauzmani.com
Rüyada Gölge Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Gölge Görmek

gölgeleri hayal etmek

Rüyada gölge görmek cesaret, yiğitlik, yiğitlik, kuvvet ve güce işaret eder. Rüyayı gören kimsenin din ve ahlâk bakımından yeterli olduğuna, günah ile salih amel arasında ayrım yaptığına, hiçbir şey söylemediğine ve dine aykırı düşmediğine, imanı, itibarı ve yüreğinin büyük olduğuna delalet eder. İnsanın, bilerek ve bilmeyerek, naifliğinde yaptığı hatalara bile bel bağlamadığı, Allah’ın affı için her gün elini Allah’a açtığı söylenir.

Rüyada insan gölgesi görmek

Rüyada birinin gölgesini görmek, doğum ve ölüme, kazanma ve kaybetmeye, üzüntü ve mutluluğa delalet eder. Bu rüya hayatın özüne, kişinin kendisine, varlığına, yaşama sebebine ve hayattaki yerine işaret eder.

Rüyada gölgede oturmak

Rüyada gölgede oturduğunu görmek , hayatın azaplarından, ıstıraplarından, kötülüklerinden ve adaletsizliklerinden kurtulacağınıza , dinleneceğinize , huzur ve sükunete kavuşacağınıza delalettir. Bu, mutluluk ve huzurun her zaman orada olacağı anlamına gelir.

Rüyada bir ağacın gölgesini görmek

Rüyada ağaç gölgesi görmek , rüya sahibinin hayatının daha iyi olmasına ve olumlu yönde ilerlemesine ve sıkıntılarına son vermesine yardımcı olacak bir kişinin olduğuna delalettir. Bu kişinin rüya göreni yaşadığı cehennemden kurtaracağını yorumlamaktadır.

Rüyada ağaç gölgesinde oturmak

Bir kimse rüyasında bir ağacın gölgesinde oturduğunu ve dinlendiğini görürse, yaşadığı zorluktan dolayı maddi durumu kuvvetli, yüksek rütbeli, geniş çevresi ve nüfuzu olan bir kimseden yardım ister. Üstesinden gelemez ve bu nedenle yaşadığı sıkıntılar.

Rüyada gölge oyunu görmek

Rüyada gölge oyunu görmek kurtuluşa ermeye işarettir. Hayalperest, kötü günleri geride bırakmaktan, geçmişte yaşadığı acıları unutmaktan, geriye bakmak yerine hep ileriye bakmaktan, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açmaktan, mutlu ve huzurlu olmak için çaba sarf etmekten yorulmuştur.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın