medyauzmani.com
Rüyada Görücü Geldiğini Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Görücü Geldiğini Görmek

Rüyada kahin geldiğini görmek

Rüyada bir kahin geldiğini görmek, bir müjdeye veya bir kutlamaya yorumlanır. Rüya sahibi için sıkıntıların biteceğine, geleceğin zengin ve geniş olacağına işarettir. Güzelliklerle dolu sevdiklerinizle bir araya geleceğiniz toplantı ve davetlere de katılmaya delalet eden rüya, bekarlar için gerçek hayatta öncü olmaya, gönül işlerinde şanslı ve talihli biri olmaya atfedilir.

Rüyada bakanın haberini almak

Rüyada kahinin kendine geleceğini öğrenen kimse, bir anda gelişecek hayırlı ve hayırlı olaylarla karşılaşacaktır. Aynı zamanda hayatın bir anda güzelleştiği ve beklenmedik önemli fırsatları değerlendirdiği anlamına da gelir. Bu rüya aynı zamanda önemli bir kişinin iş teklifine ve seyahate çıkmaya delalet eder. Hayallerin gerçekleşeceğini simgeleyen bir rüya aynı zamanda kişinin gerçek aşkı bulması ve doğru partneri seçeceği anlamına gelir. Bekar bir kişinin kendini görebildiğini öğrenmesi de enerjik ve keyifli bir süreç yaşayacağına, maceracı ve neşeli insanlarla tanışacağına, eğlenceli geziler veya tatiller yapacağına delalettir.

Rüyada eve döndüğünü görmek

Evine gelenin kızı varsa evlenir, bekar kardeşi varsa istemeye gelir, bekar oğlu varsa kız istemeye gider. Genelde görüldüğü şeklinde yorumlanan bu rüyada kişinin her türlü arzusunu yerine getireceğine delalet edilir. Hayırlı ve güzel rüyalar arasındadır. Neşeli ve mutlu olaylara şahit olacağınıza ve aile bireylerinin de aynı şekilde mutlu ve huzurlu olacağına işaret eder.

Hayalperest’e git

Bir kimsenin çok önemli bir fırsatı yakalayıp kaçırmayacağına, önemli devlet adamlarının bazı iş konularında istişare edeceğine, ortak işlere gireceğine veya ticari hayata gireceğine delalet edilir. Rüyada kahin görmek, kelimenin tam anlamıyla nişan, çocuğuna veya akrabasına söz verme gibi törenleri yapmaya delalet eder. Bir fuara gittiğini görmek aynı zamanda geleceğe önemli bir yatırım yapıldığına delalettir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın