medyauzmani.com
Rüyada Güzel Elbise Giymek – Rüya Tabirleri

Rüyada Güzel Elbise Giymek

Rüyada güzel bir elbise giymek

Rüyada güzel bir elbise giymek, kadın için hayırlı işlere işaret eder. Rüyayı gören erkek ise ve rüyasında kadın elbisesi giyiyorsa bu, kurtulmak istediği bir dert, üzüntü ve sıkıntı olarak yorumlanır. Ancak rüyayı görenin rüyadan sonra gerçek hayatta yaşayacağı sıkıntı ve sıkıntılar geçicidir. Rüyada giyilen elbise de renklerine göre ayrı ayrı yorumlanır. Rüyada yeşil elbise giymek , çalışma hayatınızda mevkiinizin yükseleceğine ve herkesten daha faydalı olacağınıza , siyah elbise giymek , işinizde yükseleceğinize ve onurun tadını çıkaracağınıza , beyaz elbise giymek ise iş hayatınızda yükseleceğinize delalettir. ruhsal duygularınız güçlenecek ve huzur bulacaksınız. Rüyada birden fazla güzel elbise görmek, işinizin ve kazandığınız paranın hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada eski elbise giymek

Rüyada eski giysiler giymek, üzüntü ve kederin habercisidir. Rüyada eski kıyafetler alıyorsanız fakirleşeceğinize, eski kıyafetlerinizi satıyorsanız zengin olacağınıza delalettir. Eski, yırtık elbisesini gören kimse, yapacağı bir hatadan dolayı kayıp ve kayıplara uğrayacağına ve işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada temiz elbise giymek

Yaşamanın zorluk ve meşakkatlerini kolaylıkla aşabileceğinize ve borçlarınızı daha rahat ödeyebileceğinize delalettir. Rüyada görülen temiz elbise, bekarlar için de hayırlı ve sadık bir kısmete delalet eder. Rüyada kirli bir elbiseyi temizlediğini görmek , iş ve aile hayatında üzüntü ve sıkıntıya neden olan her şeyden kurtulacağınıza işarettir.

Rüyada parlak elbise giymek

Rüyada parlak elbise giymek , çalışma hayatınızda başarılı adımlar atacağınıza , hak ettiğiniz terfiyi alacağınıza ve kariyerinizde parlak bir geleceğe sahip olacağınıza delalettir. Ayrıca isteklerinize kolayca ulaşacağınıza ve şansınızın artacağına delalettir. Bazı rüya tabircilerine göre rüyada parlak bir elbise görmek, dine ve Allah’a olan inancınızın artacağına, salih ameller işleyerek pek çok sevap kazanacağınıza yorumlanır.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın