medyauzmani.com
Rüyada Hala Kızı Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Hala Kızı Görmek

Rüyada kızı hala görmek

Rüyada sabit kız görmek, akrabalarla iyi bir ilişkiye, onları ziyaret etmeye ve hayır dualarına kısa sürede kavuşmaya yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi, insanlarla iyi ilişkiler sürdürür ve yakınında gördüğü kişilerle hayırlı olaylar içinde bulunur. Yine kızının evlendiğini gören kişinin bir yakını şanslı olur veya kişi çevresindeki birinin düğününe gider. Rüyada kızının hala ölü olduğunu görmek , yakın zamanda bir yakınınızın öleceğine veya hastalanacağına delalettir. Rüyada hala olan kızıyla evlenmek , kızınıza benzeyen biriyle evleneceğinize veya yakın zamanda bu kişiden yardım alacağınıza delalettir. Rüyada hala olan kızıyla sohbet etmek , akrabalarla bir toplantıya katılacağınıza , bir toplantıya gideceğinize , bazen de yurt dışında olanlar için memleketlerine döneceklerine delalettir.

hala rüyamda görüyorum

Yine rüyasında onu gören kişi büyük bir mutluluk ve neşeye kavuşur. Bu rüya, babanızın akrabalarından alacağınız bir hayır veya hayıra delalet eder. Rüyada teyzesinin elini öptüğünü gören kimse, büyük hayra erer veya hayır için çabalar. Teyzesiyle birlikte bir geziye çıktığını görünce gerçek hayatında ona güzellikler katacak bir yolculuğa çıktı. Rüyada teyzeniz ile aynı evde olduğunuzu görmek, akrabalarınız ile yakınlık kurmaya ve onlardan menfaat sağlamaya yorumlanır.

Rüyada akraba görmek

Rüyada bir akrabasını gören kimse, sıhhat içindedir, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşar. Bu rüya, kişinin korkusundan emin olduğuna, istek ve arzularını yerine getireceğine işaret eder. Rüyada akrabalarıyla tanışan kimse, gerçek hayatında mutlu olacağı samimi bir görüşme içinde olacaktır. Rüyada yakın akraba görmek, bütün sıkıntılardan kurtulmaktır.

Rüyada halıcı kız görmek

Yine de rüyasında kızı gören kişinin yakınları ile büyük bir sorunu vardır. Bazen gerçek hayatta iyi samimi ve kişisel ilişkileri olan insanlar böyle bir rüya görürler.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın