medyauzmani.com
Rüyada hamilelik görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada hamilelik görmek

Rüyada hamilelik görmek

Rüyada hamilelik görmek

Rüyada hamile kadın görmek, yakında bir bebeğiniz olacağına işaret eder. Rüyanın bir başka yorumuna göre de rüyada hamile bir kadın görmek, sizi mutlu edecek bir haber alacağınıza delalettir.

Öte yandan Allame Derneği, bu rüyayı gören kişinin şansını değiştirip, şansını artırmasını beklemektedir. Bazı rüya yorumcuları bu rüyayı sıkıntı ile ilişkilendirir. Rüyada hamile bir kadın sıkıntılı günler geçirir. Hamile olduğunu ve sonra doğum yaptığını gören kimse, doğumla ilgili sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder. Rüyasında bir kız çocuğu olduğunu gören kimse, bir kimseden borç para almaktadır.

Rüyada hamilelik görmenin anlamı

Rüyada hamilelik görmek

Rüyasında hamile olduğunu gören kimse, evlilik hayatında bir takım problemlerle karşılaşacaktır. Bu rüyayı gören kişi gerçek hayatta hamile ise rahat bir hamilelik geçirecektir.

Başka bir yoruma göre de bu rüyayı gören yalnız bir kız, işinde öne çıkacak ve başarılı olacaktır. Rüyayı gören evli bir kadın ise bu rüya mutlu bir habere işaret eder.

İbn Sirin dedi ki: Bu rüyayı bir erkek veya bir kadının görmesi, maddi kazanç ve yükselmeye delildir.

Hamilelik genellikle stresli olabilir. Gebelik yeni bir oluşumun habercisidir. Doğuma hazırlık dönemidir. Bu nedenle bu rüya hem erkekler hem de kadınlar için hayırlı anlamlar taşır. Hamilelik rüyaları dünyevi malları sembolize eder.

Bekar bir kimse rüyasinda kendisini hamile görse, kisa bir süre sonra dunyaya girecegine isarettir.

Çağdaş alimler bu konuda benzer bir yorumda bulunmuşlardır. Hamilelik, kişinin arzularının gerçekleşmesinin habercisidir.

Öte yandan Kirmani, bu rüyayı dünya malına bağlamaktadır. Rüyada hamile olduğunu gören kimsenin geliri artar ve sahibi olur.

Ebu Sa’id el-Vaiz, kadının onu hamile olarak gördüğü konusunda el-Kirmani ile aynı fikirdeydi, ancak erkekler için farklı bir yorum yaptı. Bu rüyanın erkeğe sıkıntı getireceğini ifade etmiştir.

Ayrıca rüyada hamile olduğunu gören kimsenin aşk ilişkilerinde saadete kavuşacağına da tabir edilir. Bu rüyayı gören kişi evli ise eşiyle olan sohbeti artacak ve evine huzur gelecektir. Bekar insanlar için bu, yeni bir ilişkiye başlamak ve aşkta mutlu olmakla ilgilidir.

Bazı rüya tabirlerine göre hamile olduğunu gören erkek, sakladığını açığa vuracağı için sıkıntıya düşecektir. Alternatif olarak, bu rüya bilgi sahibi olanlar için daha fazla bilgiye işaret eder. Herhangi bir eğitim alıyorsanız, aldığınız eğitimden büyük ölçüde faydalanacağınız anlamına gelir. Hamile bir erkek görmek, rüya tabirlerine göre sıkıntı ve çaresizliğe işaret etse de rüya tabircilerinin çoğu bu rüyayı maddi mutluluğa bağlamaktadır. Beklenmeyen kazançlar veya gelir artışları yüzünüzü gülümsetebilir.

başka birini hamile görmek

Modern bilim adamlarına göre başka birini hamile görmek iş hayatında başarıya işaret eder.

çocuğunuzun hamile olduğunu keşfetmek; Erkek çocuklar için aile reisinin gelirinin artacağına, kızlar için ise evdeki eşinin gelirinin artacağına işaret eder. Kısacası çocuğunuzun hamile olduğunu görmek güzel. Bu rüya dünya nimetlerinin bol bol evinize geleceğine işaret eder.

Karısının hamile olduğunu gören erkeğin geliri artar.

Rüyada hamile bir hayvan görmek de güzeldir. Beklenmedik yerlerden gelecek faydalara işaret eder.

Rüyada hamilelik görmenin psikolojik yorumu

Rüyada hamile olduğunu görmek, gelişen tarafınızı sembolize eder. Gelişen bu yanınız, farkında olmadığınız yeni duygulara sahip olabilir veya hayatınızla ilgili henüz vermeye hazır olmadığınız kararlar almış olabilirsiniz. Bu rüya, hayatınızın yönündeki bir değişikliği, yeni fikirlerin ve yeni hedeflerin hemen köşede olduğunu gösterir.

Hamile kalmak isteyen kadınlar için bu rüya, kendisi için yapacağı şeylere delalettir. Hamile kalmak istemeyen bir kadın için bu, almak istemediği sorumlulukların olduğunu gösterir.

Hamile olduğunuzu ve düşük yaptığınızı gördüyseniz, bazı planlarınız alt üst olmuş veya umutlarınızın yerini umutsuzluk almış olabilir.

Hamile bir kadın görmek, rüyanızda hamile gördüğünüz kişiyi tanıyorsanız, bu kendinizi birine yakın hissettiğinizi sembolize eder. Tanımadığın bir kadının hamile kaldığını görsen, o kişinin özelliklerini bir düşün. Elbette gerçek hayatınızda bu kişinin size hatırlattığı kişiler olacaktır. Belki de rüyanız bu insanlarla ilişkilidir.

Gerçek hayatta hamile bir kadın için rüyasında hamile olduğunu görmesi, hamilelikle ilgili korkularının göstergesidir. Üç ila altı aylık hamile bir kadının rüyasında hamile olduğunu görmesi, doğum kaygısına işaret eder.

Rüyanızda hamile olup olmadığınızdan emin değilseniz ve hamilelik testi yaptırırsanız, bu rüya hayatınızdaki yeni projeleri gösterir. İş değiştirmek isteyebilirsiniz veya aşk hayatınızda da değişiklik isteyebilirsiniz. Yeni arkadaşlarla tanışmak için iyi bir zamanda olduğunuzu sembolize eder. Başka bir açıdan bakıldığında, bu rüya aynı zamanda korkularınızı da gösterebilir. Hamileliğe bakış açınız da değerlendirilmelidir. Az önce de belirttiğimiz gibi, eğer hamilelik sizi gerçekten korkutuyorsa, hayatınızda üstlenmek istemediğiniz ama altına düştüğünüz sorumlulukların da göstergesi olabilir. Hayatınızda yapmakla yükümlü olduğunuz şeyleri düşünün. Gerçekten bunu yapmak istiyor musun? Bunu düşünmeli ve net kararlar almalısınız.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın