medyauzmani.com
Rüyada Hile Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada Hile Görmek

Rüyada Aldatmak

Rüyada hile yaptığını görmek , kişinin kendisini yorgun hissetmemesinin yanı sıra kendisinden kaynaklanan birçok sorunun da kapıda olduğuna işarettir. Ayrıca yapılan ve bitirilen işlerde sorunlar yaşanacağına, kişinin yaşanmış olarak gördüğü olaylarda aksiliklerin yaşanacağına delalet edilir. Ayrıca kişiyi sarsacak sorunların küçük de olsa gündeme geleceğine, rahat bir hayat yaşarken sıkıntıya düşeceğine de işarettir. Kopya çekmek, kişinin İslam’a olan hayatına ve inancına önem vermemesine, manevi yönden daha çok maddi konulara önem vermesine, haram ve masiyet konularında titiz davranmamasına da işaret eder. Aldatan kişiler yakınları tarafından kandırılır veya kandırılır. Bir kişinin saflığından faydalanan kişilerin varlığı olarak yorumlanan rüya, çalışanların bekledikleri terfiyi almalarının uzun zaman alabileceğine işaret eder.

Rüyada Aldatmak

Aldattığını görmek , büyük bir pişmanlık duyacağına , onu kıran , haksızlık eden , hata yapanlardan özür dileyeceğine delalettir. Arınmaya ve arınmaya ihtiyaç duyulacağına da işaret olan rüya, kişinin geçmiş hayatında yaptığı hatalardan arınarak yepyeni bir hayata yelken açmak isteyeceğine ve kurtulacağına işaret eder. Bunların hepsi bu mesele yolunda bir engel olarak gördüğü ve temiz, insanlardan af dileyerek yoluna devam ettiğidir. Zor bir yoldan geçeceğini, ancak bir kimse haramlardan ve günahlardan sapmadan yolu tamamlarsa sevabının çok yüksek olacağını belirtiyor.

Rüyada Aldatıldığını Görmek

Başkalarının hile yaptığını gören insanların çevresinde birçok düşman olacaktır. Bu, nazar değecek olan rüya sahibinin işinde aksiliklerin yaşanmaya başlanacağı anlamına gelir. Güvenilir bir kimseden kötü veya yanlış bir kişiye işaret eden rüya, dikkat edilmesi gerektiğine, bu dönemde kalbini herkese açmaması gereken bir rüya sahibinin arkadaş çevresini gözden geçirmesi gerektiğine işaret eder.

Rüyada Aldatmanın Psikolojik Yorumu

Kişinin çevresindekilerin sürekli olarak kendisini aldattığına ya da yalan söylediğine inandığını, güven duygusunun ciddi şekilde zedelendiğini ve birilerine güvenmekte güçlük çektiğini belirtir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın