medyauzmani.com
Rüyada İdrar Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada İdrar Görmek

idrar hakkında rüya

Rüyada gördüğümüz idrar pek iyi değildir. Genel olarak ikili ilişkilerde büyük sorunların habercisidir. Alınacak kötü haber olarak da yorumlanabilir. İnsanların aşk hayatlarında yaşayacakları olumsuzlukların bir kısmı ve bu olumsuzluklar karşısında yaşanması gereken büyük acılar olarak ifade edilmektedir. Ayrıca rüyada görülen idrardan ciddi bir hastalığın habercisi olarak bahsedilir. Bu hastalık ya rüyayı gören kişi tarafından ya da bu kişinin yakın çevresi tarafından anlatılır. Bu durumda dikkatli olmakta fayda var. Aynı zamanda rüyada görülen idrar, şiddetli ve ağır bir kavgaya işarettir. Rüyayı gören kişinin sevdikleriyle yaşayacağı önemli bir gelişmeye ve bunun sonucunda yaşanacak ciddi bir savaşa işaret eder.

rüyada idrar yapmak

Rüyada idrar yapan birini görmek, şer ve şer olarak yorumlanır. Rüyada yapılan idrar, kişinin haram yollardan mal alacağına ve çeşitli kötülükler yapacağına delalet eder. Yine rüyada görülen idrar, haram kılınan zinaya delalettir. Rüyada işemek asla iyi bir şey değildir. Zinanın meydana geldiğine ve mahremin birçok yönden işleneceğine ve bu durumda çok acı çekeceğine işarettir.

aşırı idrara çıkma

Bir kimse idrarını yaparken çok idrar yaptığını görürse, bu rüya kişinin hayrına ve doğruluğuna işarettir. İdrarın çok aktığını görmek, kişinin servetinin ve geçim kaynağının bol olacağına ve herhangi bir maddi sıkıntının olmayacağına delalettir. Aynı zamanda rüyada çok akıntılı görülen idrar, kişinin içindeki bir özelliği kaybedeceğine ve uzun aramalardan sonra dahi bulamayacağına delalettir.

rüyada idrar yapmak

Bir kişinin rüyasında idrarını tuttuğunu ve bu durumu sonuna kadar zorlaması, günlük hayatında izlediği yolun doğru olmadığına işarettir. Bu durumda rüya kişiye gönderilen bir uyarıdır. Rüyasında idrarını tuttuğunu gören kimse, aceleci ve ihmalkar tavrından dolayı yaptığı işlerde başarısızlığa işaret eder.

Rüyada bilinmeyen bir yere idrar yapmak

Bir kişi daha önce ziyaret etmediği bir yere idrar yaptığını hayal ederse, bu yeni bir servete işaret eder. Rüyada kişinin rüyasında idrarını yaptığı bilinmeyen bir bölgeden evleneceğine delalettir. Bu durumda kişinin kaderinin bilmediği bir alana açıldığı ve kaderinde olan kişiyle yakında karşılaşacağı söylenebilir.

Rüyada mihrap ve idrar görmek

Bir kimse rüyasında mihraba idrarını yaptığını görürse, bu rüya o kişi için hayırlara yorumlanır. Bu kişinin dinine düşkün, Allah’tan korkan bir oğlu olacağına ve bütün kulluk vazifelerini yerine getireceğine işaret eder. Dünyayı doğuracak çocuğun insanları önemli bir seviyeye getireceği de söylenmektedir.

kuyuya işemek

Rüyada kuyuda idrar görmek, kazanılacak veya kazanılacak çok miktarda maldan belli bir miktar paranın sadaka verileceğine yorumlanır. Sadaka vermenin güzel bir davranış olduğunu ve hayırların kuvvetini arttırdığını düşünürsek, rüyanın güzel bir şekilde yorumlanması da mümkündür.

bez ve idrar

Bir kimse rüyasında bir bez parçasına idrar yaptığını görür ve tekrarlarsa, bu durum pek iyi değildir. Yakın gelecekte bir kişinin büyük bir kayba uğrayacağını ve bu felaketin tekstil ve türevleriyle ilgili ürünlerden geleceğini görecektir. Bezin üzerinde idrar bulunması da kötü ve üzücü haber anlamına gelir. Bir kişinin yakında beklemediği önemli haberler alacağı ve hayatını olumsuz yönde etkileyeceği anlamına gelebilir.

Biraz idrar tutmak

Bir kimse rüyasında çok miktarda idrar çıktığını görür ve yarısını tutarken yarısını tutarsa, bu zenginin malının bir kısmını kaybedeceğine veya kaybedeceğine delalettir. Bir kişi rüyasında yolun sonuna kadar idrar yaptığını görürse, kişinin büyük maddi sıkıntılarla karşı karşıya kalarak iyi bir durumdan kötü bir duruma geçeceğine delalet eder.

Rüyada idrar karıştırmak

Rüyada idrarını ve idrarını yaptığın bir yere başka birinin geldiğini görmek, bu durumda idrarın karışması, o kişi ile yakın bir gelecekte bir akrabalık ilişkinizin olacağına delalettir. Rüyada iki farklı idrarı karıştırmak , insanlar arasında bir tanışıklık yaşanacağına ve farklı ailevi durumların ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada birini idrara çıkmaya zorlamak

Bir kimse idrarının çıktığını görürse ve bu durumda çok zorlanırsa, bu, malının bir kısmının birçok kişi tarafından gizlendiği anlamına gelir. Bir kimse rüyasında idrarının girmesi sonucu zor durumda olduğunu görürse, bu rüya onun eşyalarını saklayıp kem gözlerden korumak için yeni bir alan arayacağını ifade eder.

tuvalete işemek

Rüyada tuvalete işediğini görmek, bu rüya o kişi için mutluluktur. Rüyayı gören kişi fakir ise kısa süre içerisinde işi ile zenginleşeceğine ve herhangi bir maddi sıkıntı yaşamayacağına delalet eder. Aynı zamanda böyle bir rüya, bir kişinin büyük bir sorunu varsa, kısa sürede sorundan kurtulacağına delalet eder.

Bir rüyada kanlı idrar

Rüyada görülen kanlı idrar çok hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Evli bir kişi bu rüyayı görürse, yakın bir gelecekte büyük bir sorundan sonra boşanacağı söylenir. Aynı zamanda bu rüyayı gören kişi bekar ise, bir başkasına fazla yaklaşarak zina yapacağına ve bu sebeple büyük bir günah işleyeceğine delalettir.

Genelde rüyada görülen idrar çok hayırlı bir şekilde yorumlanmaz. Rüyada görülen idrar, bazen zinaya veya harama işaret eder. Bazen kişinin mevcut eşyaları için saklanacak bir yer aradığı ve uzun uğraşlar sonucu bir yer bulamadığı anlamına gelir. Aynı zamanda tanımadığı bir kişiyle tanışacak veya karşılaşacak ve akrabalık ilişkisi kuracak yabancı servet olarak ifade edilmektedir. Zenginin malını kaybedeceğini ya da fakirin kısa sürede çok iyi bir mali duruma geleceğini söylemek de mümkündür.

Rüyada idrara çıkmanın psikolojik anlamı

Rüyada görülen idrar, bir kişinin evlenme arzusunun bir işaretidir. Hayırlısıyla karşılaşmak isteyen biri olarak yorumlarda bulunabiliriz. Ayrıca rüyada idrar gören ve eşyalarını saklayacak bir yer bulmak isteyen bir kişinin, etrafındakilerin malını ve kazancını bilmesini istemediğini de rahatlıkla anlayabiliriz. Ayrıca rüyasında mezbah ve sidiği aynı anda gören kişinin dine büyük önem verdiğini ve gelecek nesillerin Allah korkusunu taşıyan ve sahip oldukları her şeyi başaran insanlar olacağını söyleyebiliriz. İbadet görevleri.

Ayrıca tüm bu rüya yorumlarına cevaben diyebiliriz ki eğer fakir ise zengin olmak isteyen ve çeşitli maddi sıkıntılar yaşayan bir insandır. Rüyada idrar gören kişinin yakın bir gelecekte şiddetli bir kavgaya girebilecek kadar kin ve kin dolu bir yapıya sahip olduğuna, bu durumda duygularının hiçbirini tam olarak içinde tutamayacağına delalet eder. Rüyaların insanların mizah ve karakterlerinin farklı analizlerini sunduğunu unutmamalıyız.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın