medyauzmani.com
Rüyada İğne Yapmak – Rüya Tabirleri

Rüyada İğne Yapmak

Rüyada iğne yapmak

Rüyada iğne yapmak, yardıma ve desteğine ihtiyacı olan bir tanıdığa sadece maddi olarak değil manevi olarak da değer vermeye işaret eder. Enjeksiyon yaptırdığını gören kişinin hayatında bir dönem olacak ve sorumlulukları artacak ve aynı anda birçok işle uğraşmak zorunda kalacak, fiziksel olarak bitkin düşecek ve hasta olacaktır. Kişinin yararına olmayan gelişmeler sonucunda kişi yakın çevresine karşı kırıcı konuşma ve davranışlarda bulunur, kendine hakim olamaz ve sonradan pişman olacağı şeyler yapar. Bazı durumlarda iğneyi vurmak, rüyayı görenin sevdiği birine yönelteceği önemli bir uyarıya da işaret eder.

Rüyada iğne vurulduğunu görmek

Kendilerine iğne yapıldığını gören kişiler işleriyle ilgili yardım isterler. Genellikle maddi desteğe işaret eden rüya, evliliğinde çatlak olan kişilerin aile büyüklerinden tavsiye alma ve ilişkilerini yeniden düzenleme arzusu olarak da yorumlanır. Ayrıca güvendiği insanlardan göreceği kötülükler sonucunda alacaklarını tahsil edemediği ve ödemelerini geciktirdiği için maddi sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağını belirtmektedir. Vurulmak, kişinin iş ve özel hayatını olumsuz etkileyen gelirinin neredeyse tükenmesi anlamına gelmektedir.

Rüyada iğne vurduğunu görmek

Bu da kişinin unvanını ve saygınlığını artıracak güzel bir başarıya imza atacağına, ailesinin onunla gurur duyacağına ve özel hayatında çok mutlu bir ilişki yaşayacağına delalettir. Aynı zamanda hayatın size çok hoş sürprizler sunacağına ve her zaman iyi niyetle size yardımcı olacak insanların olacağına delalettir.

Bir rüya iğnesinin psikolojik yorumu

Gerçek hayatta intikam düşünceleri içinde olduğunuzun ve bunun için planlar yaptığınızın bir işareti olan rüya, kimseye güvenmeyen aşırı şüpheci bir kişinin ruh halini ifade eder. İğne gören kişiler incitici veya kırıcı sözler söyleyen kişileri aynı şekilde cezalandırmak ve rahatlamak isterler ve genel olarak sosyal ilişkilerinde başarısız olurlar.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın