medyauzmani.com
Rüyada İnci Görmek – Rüya Tabirleri

Rüyada İnci Görmek

Rüyada inci görmek

Rüyada inci görmek, güzelliği ve zarafeti sembolize eder. Rüya sahibi için, inci gibi irili ufaklı oğullara delalet eder. Rüyada inci görmek, gözünüzden inci gibi yaşların akmasına neden olacak bir haber alacağınıza delalettir. Rüyada inci gören kişi, mutlaka güzel bir haber alır veya kendisine çok hayırlı olacak, hayatının geri kalanında uğurlu bir olayla karşılaşır. Rüyada inci görmek de zenginliğe işaret eder. Rüyayı görenin büyük bir servete sahip olacağından ve herkesin imreneceği bir hayat yaşayacağından yorulur.

Rüyada inci kolye takmak

Rüya sahibinin sevimli prensiyle karşılaşacağına ve gözlerinin mutluluktan bir şey görmeyeceğine delalet edilir. Bu, rüyayı görenin kendisini dünyanın en mutlu insanı gibi hissedeceği anlamına gelir.

Rüyada inci küpe görmek

Bu, rüyayı görenin çok mutlu ve heyecanlı olacağına, kendisini çok özel ve değerli hissettirecek sözler duyacağına işaret ederken, aynı zamanda güzel bir haber alacağına da işaret eder.

Rüyada inci yüzük görmek

Helal ve hayırlı kazançtır. Rüya sahibi işini büyütecek ve yeni sermaye elde edecektir.

Rüyada inci görmek

Kültürel bir zenginliktir. Çok okumaya ve eğitim almaya, böylece herkesin takdirini ve saygısını kazanmaya işaret eder.

Rüyada inci satmak

Rüyayı görenin ahireti unutup, sadece dünya ve dünya menfaati için yaşadığına delalet edilir. Rüya sahibinin yaratıcısını ve şükrünü unuttuğu ve sadece daha fazlasını kazanmak için yaşadığı söylenir.

Rüyada inci yutmak

Rüyada inci yutan kimse , yapılan haksızlıklar karşısında susup günaha ortak olacağına delalettir. Rüyayı gören kişi bir olay karşısında doğru kişinin yanında yer almak yerine susup günah işlemiş olur.

Rüyada inci görmek

Bir oğul sahibi olmak demektir.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın